Loading...

Koffie op het werk

Samen koffiedrinken verbindt

Bekijk ons koffie assortiment

Win een barista-workshop met je collega’s of een koffiemachine met 160 gratis koppen koffie!

Goede koffie op het werk is belangrijk. Wil jij leren hoe je de perfecte cappuccino maakt? Of ben je van het gemak en wil je een lekkere Latte of Cappuccino maken zonder melkopschuimer? Koop nu voor 10 euro aan koffieproducten, vul je bestelnummer en gegevens in op het deelnameformulier en je maakt kans op een Barista-workshop of één van de drie Dolce Gusto-koffiemachines inclusief 160 gratis koppen koffie.

Doe mee! Kies hier je producten >

De prijzen

Barista-workshop

Een echte koffie-expert en master in koffie art leert jou en 7 andere collega’s om de beste koffie te bereiden. Jullie staan stil bij de de verschillende typen koffie en horen meer over de geschiedenis. En hoe krijg je toch die mooie figuurtjes in je koffie? Na deze leuke (én lekkere) workshop weet jij er alles vanaf. De workshop word je aangeboden door Friesche Vlag.

Dolce Gusto-koffiemachine (3x!)

De NESCAFÉ® Dolce Gusto® Genio II (KP1608) koffiemachine is een automatische espressomachine. Het gebruik van een melkopschuimer is niet nodig. Middels de speciale capsules maak je in een handomdraai jouw favoriete, Lungo, Latte of Cappuccino. Plus 160 gratis capsules, zodat jij en je collega’s kunnen uitproberen welke koffie je het beste bevalt.

Doe mee! Bekijk de actievoorwaarden >

Mix & match met de volgende producten 

Bestel voor 10 euro aan geselecteerde koffieproducten, vul je bestelnummer en gegevens in op het deelnameformulier en maak kans.

Bekijk alle deelnemende producten

Actievoorwaarden

  • Deelnemen kan tot 27 november 2019 met aankopen via een zakelijk account.
  • Wij trekken de winnaars.
  • De winnaars worden persoonlijk op de hoogte gesteld.
  • De datum voor de barista-workshop wordt in overleg vastgesteld en vindt binnen een half jaar plaats op locatie van de winnaar. De winnaar gaat akkoord met naamsvermelding van het bedrijf en tijdens de sessie mogen film- en foto-opnames gemaakt worden. Aan de barista-workshop kunnen maximaal 8 medewerkers deelnemen.