Loading...

Actuele informatie
Online bestellen

Zo kun jij veilig en prettig je boodschappen blijven doen.

Veilig online boodschappen doen

Meer klanten kiezen er nu voor om online boodschappen te doen op Jumbo.com en onze bezorg- en ophaalmomenten zitten snel vol. Het kan voorkomen dat onze service anders is dan je van ons gewend bent. Onze excuses voor het ongemak. We doen er alles aan om je goed van dienst te zijn.. 

Online boodschappen doen

Ophaal- en bezorgmomenten zijn snel vol. Op dit moment is er geen ruimte om een bestelling te plaatsen. We voegen iedere dag nieuwe capaciteit toe.

Nog nooit online besteld? Lees hoe het werkt >

Op deze pagina
Maatregelen vanuit Jumbo Richtlijnen voor klanten Veelgestelde vragen Updates over lopende acties

Maatregelen bij online bestellingen

Ook online geldt er voor bepaalde producten een maximum aantal producten per klant De boodschappen worden bezorgd tot aan de voordeur in plaats van tot in de keuken. Dat doen we ter bescherming van onze klanten en medewerkers. Onze medewerkers bij het Pick Up Point en bezorgers wassen zeer regelmatig hun handen. Bovendien werken we met extra reinigingsmiddelen om voorwerpen zoals pinapparaten, handscanners en kratten schoon te houden.

Richtlijnen voor bestellingen en bezorging

Probeer bij bezorging/ophalen van je boodschappen zoveel mogelijk contactloos te pinnen. Hierdoor vermijden we handcontact.

Tips voor online bestellen
Wil je online bestellen? Reserveer dan altijd eerst een bezorg- of ophaalmoment. Zorg ervoor dat je jouw boodschappenlijstje bij de hand hebt. Nog iets vergeten? Je kunt je bestelling op een later tijdstip aanvullen of aanpassen.

Lever je oude kratten in

De afgelopen weken hebben ontzettend veel klanten hun boodschappen besteld, waardoor we minder kratten op voorraad hebben dan normaal. Lever daarom al je oude bezorgkratten in bij je volgende bestelling of lever ze in bij je lokale Jumbo. 

Het is mogelijk dat de boodschappen tijdelijk in plastic tassen bezorgd worden, omdat er een schaarste aan kratten kan komen.

Tijdelijk: maximum aantal per klant

We willen dat al onze klanten bij ons terecht kunnen voor al hun boodschappen. Daarom geldt voor de volgende producten een maximum aantal per klant. Je helpt ons en iedereen als je boodschappen doet zoals normaal. Extra inkopen doen is niet nodig. Wij vullen de schappen iedere dag weer aan.

Dit geldt o.a. voor onderstaande groepen

Handzeep
Toiletpapier en tissues
Babyvoeding

Veelgestelde vragen over online bestellen

Ik wil graag online boodschappen bestellen, maar er zijn geen ophaal-of bezorgmomenten beschikbaar. Wat kan ik doen?

Mijn online bestelling is nog niet bezorgd. Wat kan ik doen?

Mijn online bestelling is nog niet compleet, hoe kan ik de bestelling aanpassen?

Hoe werkt een aanbieding als je als online boodschappen besteld?

Hoe werkt het met de kratten als ik mijn boodschappen ophaal of als ze thuisbezorgd worden?

Bezorgt Jumbo nog steeds boodschappen aan huis?

Bekijk meer vragen over online bestellen

Updates over lopende acties

Acties rondom Dutch Grand Prix

Gezien de voortdurende wereldwijde verspreiding van het coronavirus (COVID-19) heeft Formula One Management bevestigd dat de Formule 1 Heineken Dutch Grand Prix niet in het weekend van 3 mei 2020 verreden zal worden. De race is tot nader order uitgesteld. Er wordt gekeken naar een alternatieve data voor de Grand Prix later dit jaar.

Alle toegangskaarten blijven geldig voor een nieuwe datum. Mocht je op een nieuwe datum echt niet kunnen, dan kan je conform de voorwaarden je ticket annuleren en een refund krijgen. De GP van Oostenrijk is niet uitgesteld en wordt verreden zoals gepland op zondag 5 juli.  

Bekijk actie Super Friday Bekijk actie Combi-tickets GP