Actuele informatie
Online bestellen

Veilig online boodschappen doen

Om zoveel mogelijk thuis te kunnen blijven is het online bestellen van je boodschappen een goede oplossing. Zo kun je veilig en prettig je boodschappen blijven doen. Om je boodschappen veilig te kunnen bezorgen zijn er maatregelen voor onze bezorgers om rekening mee te houden. 

Op deze pagina:
Maatregelen voor onze bezorgers Wat moet je doen als in quarantaine zit? Richtlijnen voor het plaatsen van een bestelling Veelgestelde vragen

Het kan met het plaatsen van een bestelling drukker zijn dan je van ons gewend bent. Reserveer daarom een bezorgmoment voordat je begint aan je bestelling. Het bezorgmoment wordt dan 2,5 uur gereserveerd.

Maatregelen voor onze bezorgers

De boodschappen worden bezorgd tot aan de voordeur in plaats van tot in de keuken. Dat doen we ter bescherming van onze klanten en medewerkers. Onze medewerkers bij het Pick Up Point en bezorgers wassen zeer regelmatig hun handen. Bovendien werken we met extra reinigingsmiddelen om voorwerpen zoals pinapparaten, handscanners en kratten schoon te houden.

Veilig online boodschappen laten bezorgen

Wat te doen bij coronaklachten of als je in quarantaine zit?

Geef het direct bij aankomst van de bezorger door aan de deur of hang een briefje op de deur. Houd 1,5 meter afstand en draag een mondkapje. Retouren van de vorige bestelling nemen we weer mee als je geen klachten meer hebt en niet in quarantaine hoeft. Betaal zoveel mogelijk contactloos.
Meer over veilig online bestellen

Richtlijnen voor het plaatsen van een bestelling

Het kan bij het plaatsen van een online bestelling wat drukker zijn dan je van ons gewend bent. Reserveer daarom een bezorgmoment voordat je begint aan je bestelling. Zo weet je zeker dat het moment waarop je de boodschappen wilt ontvangen nog beschikbaar is. Het bezorgmoment wordt 2,5 uur voor je gereserveerd.

Probeer daarnaast bij bezorging/ophalen van je boodschappen zoveel mogelijk contactloos te pinnen. Hierdoor vermijden we handcontact.

Tips voor online bestellen
Wil je online bestellen? Reserveer dan altijd eerst een bezorg- of ophaalmoment. Zorg ervoor dat je jouw boodschappenlijstje bij de hand hebt. Nog iets vergeten? Je kunt je bestelling op een later tijdstip aanvullen of aanpassen.

Veelgestelde vragen over online bestellen

Mijn online bestelling is nog niet bezorgd. Wat kan ik doen?

Mijn online bestelling is nog niet compleet, hoe kan ik de bestelling aanpassen?

Hoe werkt een aanbieding als je als online boodschappen bestelt?

Bezorgt Jumbo nog steeds boodschappen aan huis?

Bekijk meer vragen over online bestellen