Loading...

Actuele informatie
Online bestellen

Veilig online boodschappen doen

Om zoveel mogelijk thuis te kunnen blijven is het online bestellen van je boodschappen een goede oplossing. Zo kun je veilig en prettig je boodschappen blijven doen. Om je boodschappen veilig te kunnen bezorgen zijn er maatregelen voor onze bezorgers om rekening mee te houden. 

Op deze pagina:
Maatregelen voor onze bezorgers Richtlijnen voor het plaatsen van een bestelling Bestellingen met alcoholhoudende dranken Veelgestelde vragen

Het kan met het plaatsen van een bestelling drukker zijn dan je van ons gewend bent. Reserveer daarom een bezorgmoment voordat je begint aan je bestelling. Het bezorgmoment wordt dan 2,5 uur gereserveerd.

Vanwege de besloten overheidsregels verkopen wij na 20:00 uur géén alcoholhoudende dranken.

Dit geldt zowel in de winkels als voor online bestellingen. Dank voor jouw begrip!

Dit betekent de avondklok voor online bestellingen

In verband met de avondklok sluiten onze winkels uiterlijk om 21:45 uur. Wel kun je online bestelde boodschappen nog laten thuisbezorgen na dit tijdstip. We bezorgen je boodschappen tot aan de voordeur, zoals je van ons gewend bent.

Bekijk de veelgestelde vragen

Maatregelen voor onze bezorgers

De boodschappen worden bezorgd tot aan de voordeur in plaats van tot in de keuken. Dat doen we ter bescherming van onze klanten en medewerkers. Onze medewerkers bij het Pick Up Point en bezorgers wassen zeer regelmatig hun handen. Bovendien werken we met extra reinigingsmiddelen om voorwerpen zoals pinapparaten, handscanners en kratten schoon te houden. Kratten van de levering worden niet direct mee retour genomen. Deze mag je bij de volgende bezorging weer inleveren.

Richtlijnen voor het plaatsen van een bestelling

Het kan bij het plaatsen van een online bestelling wat drukker zijn dan je van ons gewend bent. Reserveer daarom een bezorgmoment voordat je begint aan je bestelling. Zo weet je zeker dat het moment waarop je de boodschappen wilt ontvangen nog beschikbaar is. Het bezorgmoment wordt 2,5 uur voor je gereserveerd.

Probeer daarnaast bij bezorging/ophalen van je boodschappen zoveel mogelijk contactloos te pinnen. Hierdoor vermijden we handcontact.

Tips voor online bestellen
Wil je online bestellen? Reserveer dan altijd eerst een bezorg- of ophaalmoment. Zorg ervoor dat je jouw boodschappenlijstje bij de hand hebt. Nog iets vergeten? Je kunt je bestelling op een later tijdstip aanvullen of aanpassen.

Bestellingen met alcoholhoudende dranken

Vanwege de nieuwe overheidsregels verkopen wij na 20.00 uur geen alcoholhoudende dranken meer in de winkel en online. Valt jouw bezorg- of ophaalmoment in een blok met een eindtijd na 20.00 uur dan worden automatisch de artikelen uit je bestelling verwijderd. *

Dit geldt voor alle bestellingen in de volgende bezorgmomenten: 
- 20:00 - 22:00 
- 19:00 - 22:00 
- 18:00 - 21:00 

Tijdelijk: maximum aantal per klant

We willen dat al onze klanten bij ons terecht kunnen voor al hun boodschappen. Daarom geldt voor het volgende product een maximum aantal per klant:

  • Jumbo Allesreinigerdoekjes, maximaal 2 stuks

Je helpt ons en iedereen als je boodschappen doet zoals normaal. Extra inkopen doen is niet nodig.

Veelgestelde vragen over online bestellen

Wat is de impact van de avondklok op online bestellingen?

Mogen mijn boodschappen bezorgd worden na de avondklok?

Mag ik mijn boodschappen ophalen na de avondklok?

Mijn online bestelling is nog niet bezorgd. Wat kan ik doen?

Mijn online bestelling is nog niet compleet, hoe kan ik de bestelling aanpassen?

Hoe werkt een aanbieding als je als online boodschappen bestelt?

Hoe werkt het met de kratten als ik mijn boodschappen ophaal of als ze thuisbezorgd worden?

Bezorgt Jumbo nog steeds boodschappen aan huis?

Bekijk meer vragen over online bestellen