Loading...

Onze toppers aan het woord

Al onze Jumbo medewerkers zijn de helden van dit moment. We zijn dan ook trots op deze toppers. Onze vakkenvullers, cassières, leveranciers, bezorgers en medewerkers op het distributiecentrum doen er alles aan om boodschappen doen zo veilig mogelijk te maken. Kijk met hen mee hoe het gaat.

 

Jumbo topper teamleider Vers Dreon

Wat een uitdaging voor het distributiecentrum. Normaal wordt er met 200 personen gewerkt en nu mag dat nog maar met maximaal 100. En op gepaste afstand. Zo pakte Dreon dit aan.

Lees het interview

Jumbo topper vakkenvuller Luc

Onze vakkenvuller Luc vindt het leukste aan zijn werk dat hij mensen blij kan maken in de winkel. Dat is zeker lastiger met 1,5 meter afstand. Maar het lukt wel en daar wordt hij vrolijk van.

Bekijk de video

'Ik zorg er voor dat collega’s met een veilig gevoel naar hun werk blijven gaan' - Dreon

Jumbo topper boodschappenbezorger Maartje

Maartje maakt een praatje met ouderen als ze boodschappen bezorgt. Ze ziet dat hen dat goed doet. Ze probeert iedereen zo goed mogelijk te helpen, ook al is het drukker dan ooit.

Bekijk de video

Jumbo topper leverancier Luysterburg Agrifruit

De lekkere asperges en aardbeien van Jumbo komen van het land van Luysterburg Agrifruit. Ook zij staan voor uitdagingen: zowel logistiek, als met hun werkwijze en personeel.

Lees het interview

'Laatst werd ik op straat 'topper' genoemd tijdens het laden. Dat kwam heel gemeend over.' - Maartje