Laden...

Seventh Generation Spray Badkamerreiniger 500ml

Seventh Generation badkamer schoonmaak spray maakt uw badkamer oppervlakken fris en schoon zonder sterke dampen dankzij de voor 91% plantaardige formule.
• Seventh Generation Badkamer reiniging spray is een krachtige, biologisch afbreekbaar schoonmaakmiddel van 91% plantaardige ingrediënten.
• Geuren van 100% essentiële oliën en plantenextracten.
• Gemaakt voor gebruik op acryl, keramiek, glasvezel, porcelein, satijn nikkel & roestvrij staal.
• Dierproefvrij en vegan, PETA geaccrediteerd.
• De fles is gemaakt van 100% gerecycled plastic* en 100% recyclebaar.
*exclusief kleurstoffen Schone badkamer, Schone wereld. Ook voor de volgende generaties.

Onze krachtige badkamer schoonmaak spray is gemaakt met plantaardige reiningsingrediënten en houdt badkamer oppervlakken vrij van zeepvlekken en resten. De geur is afkomstig van 100% essentiële oliën en plantenextracten voor een fijne schoonmaak ervaring. Er zit geen chloor bleekmiddel, synthetische geur- en kleurstoffen, irriterende chemische ingrediënten of sterke dampen in dit schoonmaakmiddel. De spray dop maakt de fles gemakkelijk in gebruik om uw badkamer fris en schoon te maken.De fles is gemaakt van 100% gerecycled plastic* en is ook 100% recyclebaar. Bekijk ook de Seventh Generation Allesreiniger en Seventh Generation Toiletreiniger.
Bij Seventh Generation vinden we het belangrijk dat onze producten veilig zijn voor de mensen die ze gebruiken, voor hun huizen én voor het milieu. Seventh Generation maakt al meer dan 25 jaar plantaardige schoonmaakmiddelen die écht werken. Goed werken. De Leaping Bunny staat ook op al onze producten. Dit betekent dat we onze producten nooit op dieren testen en dat onze producten geen dierlijke ingrediënten bevatten. Wij maken veilige* producten voor mensen, hun huizen en het milieu. Door te kiezen voor Seventh Generation producten voeg je je bij onze revolutie om voor een duurzamere wereld te zorgen, ook voor de volgende generaties. *exclusief kleurstoffen **veilig wanneer gebruikt zoals voorgeschreven

Cruelty Free CertifiedA.I.S.E.

  Uitgebreide productinformatie

  Productomschrijving

  Free & Clear. Badkamerreiniger

  Ingrediënten

  • <5% niet-ionogene oppervlakteactieve stoffen, potassium sorbate
  • aqua
  • citric acid plant-derived soap scum and lime scale remover
  • saprylyl/decyl glucoside plant-derived cleaning agent
  • sodium hydroxide mineral-based pH adjuster
  • potassium sorbate synthetic preservative

  Gebruik en veiligheid

  • Recycling: Fles: Recyclebaar

  Bereidingsmethode

  Houd de spray 15-20 cm van het oppervlak, spuiten en daarna met een stoen of papieren doek afnemen. Veilig bij gebruik zoals voorgeschreven.
  Veilig* voor gebruik op: keramiek, chroom, beton, corian, formica, graniet (gepolijst en ongepolijst), laminaat, marmer (ongepolijst), porcelein, roestvrijstaal, tavertijn. Veilig* voor gebruik met aandacht (Test eerst op een onopvallende plek): acryl, glasvezel, glas, marmer (gepolijst), spiegel, glasplaat, porcelein, gecoat staal, satijnnikkel, linoleum, houd (coating op oliebasis). Niet veilig* voor gebruik op: aluminium, messing, hout (gelakt en ongelakt).

  This product is not intended for a large-scale cleaning.

  Veiligheid

  WAARSCHUWING Veroorzaakt ernstige oogirritatie. Buiten het bereik van kinderen houden. Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden. BIJ CONTACT MET DE OGEN: Voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten. Contactlenzen verwijderen, indien mogelijk. Blijven spoelen. Bij aanhoudende oogirritatie: een arts raadplegen. Spuitnevel niet inademen.

  Society of the Plastics Industry (SPI) - 1 PET

   Over de fabrikant

   Seventh Generation

   www.seventhgeneration.com

   Contactgegevens:

   Unilever Nederland B.V.
   Rotterdam

   Betaalmethode

   Online bestellen? Betaal met PIN, creditcard of Apple Pay bij levering.
   Zakelijke klanten kunnen ook op aanvraag achteraf betalen.


   Inspiratielijstjes met dit product