Laden...
...loading
Slagers Achterham en Filet Americain Productfoto  72x72
Slagers Achterham en Filet Americain Productfoto  360x360

Slagers Achterham en Filet Americain

4992 producten

Inhoud van deze set

De volgende producten zijn onderdeel van deze set. Voeg ze hieronder één voor één toe aan je boodschappenlijst of voeg de set hierboven in zijn geheel toe.

Verse vleeswaren zijn bij Jumbo uiteraard ook online verkrijgbaar! Super vers! Deze achterham is gemaakt van varkensvlees. Deze heerlijke klassieke achterham is licht gerookt en mild gezouten.

Achterham is lekker voor op je boterham, maar uiteraard kun je er ook een heerlijke tosti mee maken. Pak twee sneetjes brood met een plakje achterham en een plakje kaas. Nog even wat kruiden eroverheen en je tosti is klaar voor het tostiapparaat of grill. Of smeer beide kanten van de boterhammen in met boter en bak de tosti lekker goudbruin in de pan! Nog even serveren met wat ketchup of curry naar wens en smullen maar.

Tip: maak een lekker hapje met deze achterham voor tijdens een borrel. Je hebt hier satéprikkers, blokjes kaas, achterham, tomaat en mozzarella voor nodig. Nu nog even aan elkaar rijgen en je hebt een heerlijk borrelhapje! Smakelijk eten.

Beter leven keurmerk *

Betaalmethode

Online bestellen? Pin met betaalpas of creditcard bij levering.
Zakelijke klanten kunnen ook op aanvraag achteraf betalen.