...loading
Sun All-in-1 Extra Power Vaatwastabletten 24 Stuks Productfoto 72x72
1+1 gratis
Geldigvan
04-12t/m31-12
Sun All-in-1 Extra Power Vaatwastabletten 24 Stuks Productfoto 360x360

Sun All-in-1 Extra Power Vaatwastabletten 24 Stuks

890
420 g (0,37/stuk)

Nu de nieuwe Sun Extra Power met Pure Clean Technology voor een uitstekend resultaat
• Met Pure Clean Technology
• Effectieve Vuilverwijdering
• Uitstekende vlekverwijdering
• Actieve ontvetting
• Met oplosbaar tabletsfolie nog strakker om de expert tabletten
• Sun wordt aanbevolen door grote merken, zoals Tefal en Curver

Sun All-in 1 vaatwastabletten, met Pro Clean Technology! Met de Pro Clean Technology ben je verzekert van een effectieve vuilverwijdering, uitstekende vlekverwijdering en actieve ontvetting. Daarnaast reinigt Sun niet alleen je vaat, maar zorgt het ook voor je machine
het voorkomt kalkaanslag in je vaatwasser. Door de ingebouwde spoelglans en zoutfunctie, zorgen deze vaatwastabletten niet alleen voor het reinigen van je vaat maar ook voor extra glans en voorkomen ze kalkaanslag. Zout en spoelglans hoeven dus niet afzonderlijk toegevoegd te worden, voor nog meer gebruiksgemak.Het is de missie van Sun om jaar op jaar betere producten te ontwikkelen en tegelijkertijd impact op het milieu te verminderen. Sun zet zich constant in om een betere balans te vinden tussen reinigingskracht en de impact op het milieu. De vaatwastabletten zijn verpakt in oplosbaar tabletsfolie die nog strakker om de expert tabletten heen zitten. Dit is 100% oplosbaar in water, je kunt de folie dus gewoon om het tablet laten zitten. Sun all-in 1 vaatwastabletten bevatten geen fosfaat. Sun wordt aanbevolen door grote merken, zoals Tefal, Curver en Bormioli Rocco.Gebruik voor een uitstekend resultaat Sun Neutraliser machineverfrisser, en 1 keer per maand Sun machinereiniger. Wist je dat afwassen met de machine minder water verbruikt dan afwassen met de hand? Moderne vaatwassers verbruiken slechts 10 à 15l water per afwas. Bij afspoelen en afwassen met de hand wordt al gauw meer water gebruikt. Vergeet niet dat uit een stromende kraan al snel 10l water per minuut komt. Nog enkele tips om uw energie- en watergebruik te beperken: 1) Laat de vaatwasser enkel draaien wanneer hij vol is, 2) Kies voor een A-merk vaatwasser, 3) Kies voor Sun producten. Deze zijn fosfaatvrij en dus wordt er rekening gehouden met het milieu. Bovendien zijn de verpakkingen van de tabletten 100% recyclebaar, 4) Voorspoelen is niet nodig, 5) Gebruik de programma's op lage temperaturen, 55°C volstaat.

Green DotA.I.S.E.Algemeen gerecycled

  Uitgebreide productinformatie

  Productomschrijving

  Expert Extra Power Vaatwastabletten.

  Ingrediënten

  • 5-15%: zuurstofbleekmiddel
  • <5%: polycarboxylaten, niet-ionogene oppervlakte-actieve stoffen, fosfonaten, enzymen, parfum, citronellol

  Gebruik en veiligheid

  • Recycling: Doos: Recyclebaar

  Veiligheid

  WAARSCHUWING Veroorzaakt ernstige oogirritatie. Buiten het bereik van kinderen houden. Bij CONTACT MET DE OGEN: Voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten. Contactlenzen verwijderen, indien mogelijk. Blijven spoelen. Bij aanhoudende oogirritatie: een arts raadplegen. Bevat Protease. Kan een allergische reactie veroorzaken.

  A.I.S.E. - An A.I.S.E. voluntary sustainability initiative - www.cleanright.eu

  • Land van oorsprong: Frankrijk

  Over de fabrikant

  Sun

  www.unilever.com

  www.sunvaatwas.nl

  Contactgegevens:

  Unilever Nederland B.V.
  Postbus 160
  3000 AD Rotterdam

  Betaalmethode

  Online bestellen? Pin met betaalpas of creditcard bij levering.
  Zakelijke klanten kunnen ook op aanvraag achteraf betalen.


  Inspiratielijstjes met dit product