Laden...
Sun All in 1 Vaatwastabletten Powered By Nature 20 Tabs 400g Productfoto ID Shot 72x72
Sun All in 1 Vaatwastabletten Powered By Nature 20 Tabs 400g Productfoto Label 72x72
Sun All in 1 Vaatwastabletten Powered By Nature 20 Tabs 400g Productfoto Back of Pack 72x72
Sun All in 1 Vaatwastabletten Powered By Nature 20 Tabs 400g Productfoto ID Shot 360x360

Sun All in 1 Vaatwastabletten Powered By Nature 20 Tabs 400g

759
400 g (0,38/stuk)

Nu de nieuwe Sun Powered by Nature met de gegarandeerde reinigingskracht van Sun en 90% ingrediënten van natuurlijke oorsprong!

• Bestaat voor 90% uit plantaardige en biologisch afbreekbare ingrediënten.
• Heeft een kartonnen verpakking van 100% gerecycled materiaal.
• De gegarandeerde reinigingskracht van reguliere Sun all-in 1 Effectief in eco wasprogramma's die minder energie en water verbruiken.
• Sun Powered by Nature heeft het EU-Ecolabel milieukeurmerk omdat het tijdens gehele levenscyclus aan hoge milieunormen voldoet.
• Sun wordt aanbevolen door grote merken, zoals Tefal en Curver.

De Sun All-in 1 Powered by Nature met Ecolabel zorgt voor de gegarandeerde reinigingskracht van de reguliere Sun All-in 1 vaatwastabletten. Daarnaast bestaat deze Sun met Ecolabel variant voor 90% uit plantaardige en biologisch afbreekbare ingrediënten! De Sun All-in 1 Powered by Nature draagt het EU Ecolabel. Het Milieukeurlogo is een milieukenmerk dat wordt toegekend aan producten die gedurende hun gehele levenscyclus aan hoge milieunormen voldoen. Een aantal belangrijke voordelen die het met zich meebrengt zijn onder andere beperkte invloed hebben op het water ecosysteem, beperkte hoeveelheid gevaarlijke stoffen en dat de producten met dit label getest zijn voor reinigingsprestaties.
De vaatwastabletten hebben daarnaast ook nog een heerlijke geur van Grapefruit extracten. De vaatwastabletten zijn verpakt in een mooie, kleurige kartonnen verpakking die gemaakt is van 100% gerecycled materiaal.
Dit eco gekwalificeerde vaatwastablet is ook effectief op lage temperaturen (45 °C of 50 °C) die minder belastend zijn voor het milieu. Selecteer vaatwasprogramma's met een lage temperatuur, benut de volledige capaciteit van de machine en gebruik niet meer tabletten dan aanbevolen. Dit zal het energie -en waterverbruik minimaliseren en watervervuiling verminderen.
Sun is al meer dan 50 jaar bezig met het verbeteren van haar vaatwastabletten en de werking ervan om tot de best mogelijke vaatwasresultaten, waarbij tegelijkertijd ook de impact op het milieu stapsgewijs verbeterd wordt.

Green DotA.I.S.E.

  Uitgebreide productinformatie

  Ingrediënten

  • 5-15%: zuurstofbleekmiddel
  • <5%: niet-ionogene oppervlakteactieve stoffen, polycarboxylaten, enzymen, parfum

  Bereidingsmethode

  Doseerinstructies: 1 tablet per wasbeurt

  Bewaren

  Veiligheid

  WAARSCHUWING Veroorzaakt ernstige oogirritatie. Buiten het bereik van kinderen houden. BIJ CONTACT MET DE OGEN: voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten. Contactlenzen verwijderen, indien mogelijk. Blijven spoelen. Bij aanhoudende oogirritatie: een arts raadplegen. Bevat Protease. Kan een allergische reactie veroorzaken.

  EU Ecolabel - www.ecolabel.eu - Het EU-milieukeurlogo is een milieukeurmerk dat wordt toegekend aan producten die gedurende hun gehele levenscyclus aan hoge milieunormen voldoen

   Over de fabrikant

   Sun

   www.unilever.com

   www.sunvaatwas.nl

   Contactgegevens:

   Unilever Nederland B.V.
   Postbus 160
   3000 AD Rotterdam

   Betaalmethode

   Online bestellen? Pin met betaalpas of creditcard bij levering.
   Zakelijke klanten kunnen ook op aanvraag achteraf betalen.


   Inspiratielijstjes met dit product