Laden...

Sun Expert All in 1 Vaatwastabletten Citroen 40 tabs

Sun Expert All-in-1 vaatwastabletten bevatten de beste formule van Sun, voor superieure reiniging met een nieuwe frisse citroengeur.

- Sun Expert All in 1 vaatwastabletten Extra Power Citroen met Pure Clean Technology
- Biedt superieure reiniging, zelfs bij de meest hardnekkige vlekken
- De vaatwastabletten hebben een nieuwe frisse geur
- Krachtige vlek- en vetverwijdering - de beste formule van Sun
- De vaatwastabletten zijn verpakt in biologisch afbreekbare folie
- Sun wordt aanbevolen door grote merken, zoals Tefal en Curver

Sun Expert All in 1 vaatwastabletten Extra Power Citroen bevatten de beste formule van Sun, voor zichtbaar superieure reiniging van de vaat. De tabletten bieden uitstekende vlekverwijdering om zelfs de meest hardnekkig vlekken te verwijderen. Ze bevatten actieve ontvetters en hebben bovendien een frisse nieuwe geur.

Sun reinigt niet alleen de vaat, maar zorgt ook voor de machine; het voorkomt kalkaanslag in de vaatwasser. Het toevoegen van zout en spoelglans is niet meer nodig met Sun Expert All in 1 Extra Power Citroen. Door de ingebouwde spoelglans en zoutfunctie, zorgen deze tabletten voor extra glans en voorkomen ze kalkaanslag. Alleen bij extreem hard water wordt aanbevolen om Sun zout te gebruiken. Dankzij de Pure Clean Technology kun je deze tabletten ook gebruiken in een eco-vaatwasprogramma met lage temperatuur voor een glanzend schoon resultaat. Voorspoelen is niet meer nodig, hierdoor bespaar je water en energie. Het garandeert niet alleen uitstekende schoonmaakresultaten, maar zorgt ook dat de milieu-impact vermindert wordt. De producten van Sun worden aanbevolen door grote merken, zoals Tefal, Curver en Bormioli Rocco.

Al meer dan 60 jaar verbeterd Sun haar tabletten en de werking ervan om tot onze best mogelijke vaatwasresultaten te komen. Sun zet zich constant in om het impact op het milieu te verminderen, zonder compromis de toen op de reinigingskracht. De tabletten worden gemaakt in een fabriek in Frankrijk die CO2 neutraal is. Ze zijn fosfaatvrij en bevatten minimaal 30% ingrediënten van natuurlijke oorsprong. De tabletfolie is biologisch afbreekbaar en hoef je dus niet te verwijderen voor het de machine in gaat, maar vermijd aanraking met natte handen. De oplosbare tabletfolie zit nu nog strakker om de tabletten heen, waardoor de verpakking kleiner is. Daarbij komt dat de doos gemaakt is van gerecycled karton en de binnenste plastic zak is verwijderd om plastic afval te verminderen. De verpakking is gemakkelijker te recyclen, dankzij de easy-flattening optie en is 100% recyclebaar.

Green DotA.I.S.E.Algemeen gerecycled

  Uitgebreide productinformatie

  Productomschrijving

  Expert Extra Power Lemon Vaatwastabletten

  Ingrediënten

  • 5-15%: zuurstofbleekmiddel
  • <5%: polycarboxylaten, niet-ionogene oppervlakte-actieve stoffen, fosfonaten, enzymen, parfum

  Gebruik en veiligheid

  • Recycling: Doos: Recyclebaar

  Veiligheid

  WAARSCHUWING Veroorzaakt ernstige oogirritatie. Buiten het bereik van kinderen houden. Bij CONTACT MET DE OGEN: Voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten. Contactlenzen verwijderen, indien mogelijk. Blijven spoelen. Bij aanhoudende oogirritatie: een arts raadplegen. Bevat Protease. Kan een allergische reactie veroorzaken.

  Algemeen gerecycled - De doos is gemaakt van 90% gerecycled karton.

   Over de fabrikant

   Sun

   www.unilever.com

   www.sunvaatwas.nl

   Contactgegevens:

   UNILEVER NEDERLAND B.V.,
   Postbus 160, 3000 AD Rotterdam

   Betaalmethode

   Online bestellen? Betaal met PIN, creditcard of Apple Pay bij levering.
   Zakelijke klanten kunnen ook op aanvraag achteraf betalen.


   Inspiratielijstjes met dit product