Loading...

Onze talenten

Maak kennis met de getalenteerde sporters van Jumbo

Met trots stellen wij onze sporters voor

Wielrenners Jumbo Visma

De wielerploeg Team Jumbo-Visma laat hun prestaties zien in de UCI World Tour. En met veel succes, want zij staan wereldwijd op een hoge positie. Alleen al in 2019 heeft het wielerteam 40 overwinningen behaald. Talenten zoals Wout van Aert, Laurens de Plus, Tom Dumoulin en Steven Kruijswijk maken deel uit van Team Jumbo-Visma. Jumbo is trots om dit topteam te steunen.

Meer over Team Jumbo-Visma

Schaatsers Jumbo Visma

IJzingwekkend snel zijn deze getalenteerde schaatsers. Sven Kramer, Kjeld Nuis en Carlijn Achtereekte zijn een paar van de grote namen binnen het team. De complete schaatsploeg van Team Jumbo-Visma gaat iedere wedstrijd voor het maximale resultaat. En dat blijft niet onopgemerkt. 

Max verstappen 

Al vanaf de vliegende start van zijn carrière ondersteunt Jumbo F1-coureur Max Verstappen. Jumbo herkende direct de winnaarsmentaliteit en het talent van Max. Iedere race doet hij alle F1-fans versteld staan van zijn lef en drive. Hij geeft letterlijk en figuurlijk meer dan vol gas op het circuit. Al meerdere malen behaalde hij een 1e positie in de Grand Prix. Een geweldige prestatie.

Lees meer over Max Verstappen

Jeffrey Herlings

Motorcrosser Jeffrey Herlings heeft maar één doel voor ogen: de snelste zijn. Deze mindset blijkt 100% te werken gezien alle 1e posities die hij behaald heeft. Jeffrey Herlings rijdt mee in de hoogste klasse van de motocross, MXGP. In 2018 heeft de wereldkampioen MXGP op zijn naam geschreven. Een resultaat waar Jumbo bijzonder trots op is. 

Racing team Nederland

Het team bestaat uit Formule 2-wereldkampioen Nyck de Vries, voormalig Formule 1-coureur Giedo van der Garde, CEO van Jumbo Frits van Eerd en een nieuw talent, Job van Uitert. Ze wonnen de tweede race van de FIA World Endurance Championship, afgekort WEC, in Fuji Japan.

Topsport, ook op de werkvloer!

Bij Jumbo vinden we het de sport om klanten tot onze grootste fans te maken. Dat bereiken we met de krachtinspanningen van onze medewerkers, én met maximaal spelplezier.
We zijn niet alleen een supermarkt, maar ook een superwerkgever met talloze carrière mogelijkheden voor een (bij)baan! En altijd op zoek naar talent.. dus bekijk gauw de mogelijkheden, want Jumbo, daar gebeurt het!

Lees meer

Ontdek Jumbo Foodcoach app

Wil jij net zoals onze sportieve talenten maximaal presteren? Ontdek dan de Jumbo Foodcoach app. Deze handige app geeft je een professioneel en persoonlijk voedingsplan om beter te presteren. En dat met lekkere, gevarieerde en makkelijke recepten. Download de app en ervaar zelf de voordelen.

Alles over Jumbo Foodcoach app

Goede Start: Workout video's met onze sporters

De topprestaties van onze talenten

Team Jumbo Visma Academy

De jeugd is de toekomst. Jumbo en Visma stimuleren daarom jonge talenten om te beginnen met wielrennen. Ook ondersteunen zij jongeren om hun talenten te ontwikkelen tot succesvolle profwielrenners. Het plan bestaat onder meer uit scholenprojecten, ondersteuning van verenigingen en een nieuwe opleidingsploeg voor wielertalent onder 23 jaar en veldrijders. Wie weet dat er in de toekomst één van de jonge talenten onderdeel wordt van Team Jumbo-Visma.

Jumbo is trotse supporter

Jumbo wil klanten helpen bij een gezonde levensstijl. Sport en bewegen zijn onlosmakelijk verbonden bij gezonder leven. Sport brengt mensen in beweging én het brengt mensen bij elkaar. Jumbo biedt daarom getalenteerde sporters kansen om te excelleren.