Loading...

Bemachtig nu de raceauto van Max Verstappen

Spaar exclusief mee bij Jumbo

Verzilver je bestelcode Lees hoe het werkt

Let op: heb je je auto besteld maar wacht je nog op de e-mail met afhaalbewijs? We zorgen ervoor dat je voor vrijdag deze e-mail ontvangt en je de auto kan afhalen.
Ga je nu een auto bestellen? Download dan altijd je afhaalbewijs direct op de bevestigingspagina. 

Spaar nu voor de winnende raceauto van Max Verstappen

Ben jij ook zo’n grote fan van Max Verstappen? Dan hebben we geweldig nieuws. Doe nu mee met de spaaractie voor het allernieuwste schaalmodel van de razendsnelle raceauto van Max. In deze RB15 won Max tijdens de spectaculaire Grand Prix van Oostenrijk. Onmisbaar dus in je collectie!

Dé 2019 Aston Martin Red Bull Racing (1:24) Het winnende model van GP Oostenrijk met gele banden en Jumbo logo op de neus Inclusief startnummer 33 van Max Verstappen

Zo werkt de spaaractie

De spaaractie loopt van woensdag 11 september t/m dinsdag 1 oktober 2019, zolang de voorraad strekt.

Bij elke 10 euro aan boodschappen ontvang je één spaarzegel. De spaarkaart krijg je bij de kassa, een Pick Up Point of van je bezorger. 

Bij 25 spaarzegels heb je een volle spaarkaart. Lever deze vóór 6 oktober 2019 in bij een Jumbowinkel naar keuze en ontvang een unieke bestelcode.

Met de bestelcode kun je uiterlijk 6 oktober voor maar €4,99 de vette raceauto bestellen. Verzilver je bestelcode nu

Haal jouw RB15 schaalmodel op bij jouw gekozen Jumbo op de ontvangen ophaaldag. Tussen het moment van verzilveren en de ophaaldatum zit maximaal 2 weken.

Verzilver je bestelcode Bekijk de actievoorwaarden >

Let op: voor deze spaaractie geldt OP = OP!

Extra snel sparen met spaarversnellers

Wil jij extra gas bijzetten? Met deze actieproducten krijg je extra spaarzegels. Zo heb jij in een razendsnel tempo jouw Max Verstappen raceauto bemachtigd.

Deze aanbiedingen zijn geldig van woensdag 18 september t/m dinsdag 24 september 2019 en gelden op het moment van ophalen of bezorgen.

Deze aanbiedingen zijn geldig van woensdag 25 september t/m dinsdag 1 oktober 2019 en gelden op het moment van ophalen of bezorgen.

De raceauto van Max komt naar jouw Jumbowinkel

Heb jij de raceauto van Max Verstappen al gezien? Er rijdt vanaf 13 september een vrachtwagen door het land met daarin de auto van Max. Speciaal voor de Jumbo spaaractie kun jij de vette raceauto bij ruim 50 Jumbowinkels met eigen ogen zien.

Bekijk het tourschema

Veelgestelde vragen

Wanneer loopt deze spaaractie?

Hoe werkt deze spaaractie?

Krijg je ook spaarzegels als je online boodschappen doet?

Is de spaaractie bij alle boodschappen geldig?

Ben ik verzekerd van een raceauto als ik een volle spaarkaart heb?

Bekijk alle veelgestelde vragen

Andere vraag?

Heb je een vraag over deze spaaractie? We helpen je graag! Laat het ons weten via het contactformulier of:

Facebook
08.00 - 22.30 uur (ma. t/m zo.)
Twitter
08.00 - 22.30 uur (ma. t/m zo.)
0800-0220161
08.00 - 22.30 uur (ma. t/m za.)

Onze grote trots: Max Verstappen

Max Verstappen liet al vele records sneuvelen. In Augustus 2014 werd bekend gemaakt dat Max onderdeel zou worden van Scuderia Toro Rosso in 2015. Dat maakte Max Verstappen de jongste Formule 1 -coureur ooit. Nu rijdt hij al een aantal jaren mee in de topklasse in het Red Bull Racing team. In dienst van Red Bull Racing was Max de jongste F1-rijder die ooit een Grand-Prix-race won. 

Jumbo sponsort Max al vanaf de start van zijn race-carrière. Iedere F1-race weet Max al zijn fans te verrassen. Zo ook tijdens de GP Oostenrijk waar hij met zijn Jumbo helm de eerste plaats heeft behaald. Hij heeft lef, talent, werkt hard en dat zie je in de verbluffende resultaten. Doe mee met de Jumbo spaaractie en ontvang de raceauto van Max.

Lees meer over Max & Jumbo

Blijf op de hoogte van alle acties rondom Max Verstappen

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang als eerste alle informatie rondom Max Verstappen en Jumbo!