Loading...

Bemachtig nu de raceauto van Max Verstappen

Inclusief sleutelhanger van de helm van Max

Verzilver je bestelcode Lees hoe het werkt

Verzilver je bestelcode en maak je Max Verstappen collectie compleet

Maak je razendsnelle collectie compleet en verzilver uiterlijk maandag 2 november 2020 je bestelcode voor de allernieuwste raceauto van onze held Max Verstappen. Nu krijg je er zelfs een sleutelhanger bij van de stoere helm van Max. Let op! Het inleveren van volle spaarkaarten kan t/m zaterdag 31 oktober 2020.

De originele auto waar Max mee racet in het Formule 1 team van Red Bull in 2020. Exclusief verkrijgbaar bij Jumbo: het eerste schaalmodel. Schaalmodel 1:24, inclusief een sleutelhanger van de helm van Max.

Je digitale zegels ook kunt omzetten naar fysieke zegels, en andersom.

Zo werkt de spaaractie

Je krijgt geen spaarzegels meer. Lever je volle spaarkaart uiterlijk zaterdag 31 oktober 2020 in. Het verzilveren van je bestelcode kan t/m maandag 2 november 2020. Let op, voor de actie geldt: OP=OP.

Bij iedere 10 euro aan boodschappen ontving je één spaarzegel. Lever je volle spaarkaart met zegels uiterlijk zaterdag 31 oktober 2020 in bij een Jumbowinkel naar keuze en ontvang een unieke bestelcode. Verzilver je bestelcode uiterlijk maandag 2 november 2020 en ontvang jouw raceauto voor maar € 5,99. Haal jouw raceauto op in de winkel vanaf de opgegeven datum.
Verzilver je bestelcode Bekijk de actievoorwaarden > Bekijk het privacy statement >

Veelgestelde vragen

Hoe werkt de spaaractie?

Waarom moet ik dit jaar bijbetalen?

Doen alle Jumbowinkels mee aan de spaaractie?

Ik bestel mijn boodschappen online, ontvang ik dan ook spaarzegels bij elke 10 euro aan boodschappen?

Kan ik ook digitaal sparen met Jumbo Extra’s?

Waar vind ik mijn bestelcode?

Bekijk alle veelgestelde vragen

Andere vraag?

Heb je een vraag over deze spaaractie? We helpen je graag! Laat het ons weten via het contactformulier of:

Facebook
08.00 - 20.00 uur (ma. t/m zo.)
Twitter
08.00 - 20.00 uur (ma. t/m zo.)
0800-0220161
08.00 - 20.00 uur (ma. t/m za.)

Max Verstappen, onze trots

Max Verstappen liet al vele records sneuvelen. In Augustus 2014 werd bekend gemaakt dat Max onderdeel zou worden van Scuderia Toro Rosso in 2015. Dat maakte Max Verstappen de jongste Formule 1 -coureur ooit. Nu rijdt hij al een aantal jaren mee in de topklasse in het Red Bull Racing team. In dienst van Red Bull Racing was Max de jongste F1-rijder die ooit een Grand-Prix-race won. 

Jumbo sponsort Max al vanaf de start van zijn race-carrière. Iedere F1-race weet Max al zijn fans te verrassen. Zo ook tijdens de GP Oostenrijk waar hij met zijn Jumbo helm de eerste plaats heeft behaald. Hij heeft lef, talent, werkt hard en dat zie je in de verbluffende resultaten. Doe mee met de Jumbo spaaractie en ontvang de raceauto van Max.

Lees meer over Max & Jumbo