Loading...

Spaar voor de raceauto van Max Verstappen

Inclusief sleutelhanger van de helm van Max

Verzilver je bestelcode Lees hoe het werkt

Maak je Max Verstappen collectie compleet

Maak je razendsnelle collectie compleet en spaar mee bij Jumbo voor de allernieuwste raceauto van onze held Max Verstappen. Nu krijg je er zelfs een sleutelhanger bij van de stoere helm van Max.

De originele auto waar Max mee racet in het Formule 1 team van Red Bull in 2020. Exclusief verkrijgbaar bij Jumbo: het eerste schaalmodel. Schaalmodel 1:24, inclusief een sleutelhanger van de helm van Max.
Tip

Voorspel op welke positie Max eindigt in de Grand Prix van Eifel op 11 oktober en maak kans op een Max Verstappen pakket.

Zo werkt de actie

De spaaractie loopt van woensdag 23 september t/m 13 oktober 2020. Let op, voor de actie geldt: OP=OP.

Ontvang bij elke 10 euro aan boodschappen één spaarzegel. De spaarkaart krijg je bij de kassa, een Pick Up Point of van je bezorger. Lever je volle spaarkaart met zegels vóór 13 oktober 2020 in bij een Jumbowinkel naar keuze en ontvang een unieke bestelcode. Verzilver je bestelcode en ontvang jouw raceauto voor maar € 5,99. Haal jouw raceauto op bij jouw gekozen Jumbo vanaf de speciale ophaaldag

Tip! Gas erop? Met onze spaarversnellers spaar je extra snel.

Verzilver je bestelcode Bekijk de actievoorwaarden > Bekijk het privacy statement >

Digitaal sparen met Jumbo Extra’s

Heb jij de handige Jumbo Extra’s app al? Spaar nu nog makkelijker en sneller met de Jumbo Extra’s app en krijg de eerste 3 zegels cadeau.

Meer over Jumbo Extra's

Spaar extra snel

Wil jij extra gas bijzetten? Met deze actieproducten krijg je extra spaarzegels. Zo heb jij in een razendsnel tempo jouw Max Verstappen raceauto bemachtigd.

Deze aanbieding is geldig van woensdag 23 t/m dinsdag 29 september 2020 en is geldig op het moment van ophalen of bezorgen.

 

Veelgestelde vragen

Hoe werkt de spaaractie?

Waarom moet ik dit jaar bijbetalen?

Doen alle Jumbowinkels mee aan de spaaractie?

Ik bestel mijn boodschappen online, ontvang ik dan ook spaarzegels bij elke 10 euro aan boodschappen?

Kan ik ook digitaal sparen met Jumbo Extra’s?

Bekijk alle veelgestelde vragen

Andere vraag?

Heb je een vraag over deze spaaractie? We helpen je graag! Laat het ons weten via het contactformulier of:

Facebook
08.00 - 20.00 uur (ma. t/m zo.)
Twitter
08.00 - 20.00 uur (ma. t/m zo.)
0800-0220161
08.00 - 20.00 uur (ma. t/m za.)

Max Verstappen, onze trots

Max Verstappen liet al vele records sneuvelen. In Augustus 2014 werd bekend gemaakt dat Max onderdeel zou worden van Scuderia Toro Rosso in 2015. Dat maakte Max Verstappen de jongste Formule 1 -coureur ooit. Nu rijdt hij al een aantal jaren mee in de topklasse in het Red Bull Racing team. In dienst van Red Bull Racing was Max de jongste F1-rijder die ooit een Grand-Prix-race won. 

Jumbo sponsort Max al vanaf de start van zijn race-carrière. Iedere F1-race weet Max al zijn fans te verrassen. Zo ook tijdens de GP Oostenrijk waar hij met zijn Jumbo helm de eerste plaats heeft behaald. Hij heeft lef, talent, werkt hard en dat zie je in de verbluffende resultaten. Doe mee met de Jumbo spaaractie en ontvang de raceauto van Max.

Lees meer over Max & Jumbo

Kun jij de eindpositie van Max voorspellen?

Wil jij kans maken op een gesigneerde cap, het schaalmodel van de RB16 en nog meer items van de Formule 1? Voorspel dan op welke positie Max eindigt in de Grand Prix van Eifel op 11 oktober.

Voorspel op welke positie Max eindigt in de Grand Prix van Eifel op 11 oktober 2020. Schrijf je voorspelling achterop je Jumbo kassabon. Dit mag op elke Jumbo kassabon en staat los van de bestelcode die je ontvangt bij de spaaractie van Max. Lever de kassabon met jouw voor- en achternaam, e-mailadres en telefoonnummer in bij de servicebalie van jouw Jumbo.
Bekijk de actievoorwaarden >

Specifiek voor de winactie van de Max Verstappen spaaractie gelden afwijkingen op de Cookies & Privacy statement.