Loading...

Bemachtig de raceauto van Max Verstappen

Spaar exclusief mee bij Jumbo

Lees hoe het werkt

De spaaractie is afgelopen

Bij Jumbo kon je van woensdag 11 september t/m dinsdag 1 oktober 2019 sparen voor de winnende raceauto van Max Verstappen. Iedereen die de raceauto heeft besteld kan zijn schaalmodel van de RB15 ophalen in de winkel. Op het afhaalbewijs zie je vanaf welke datum jij de raceauto op kunt halen in de door jouw gekozen Jumbowinkel. Heb je nog een extra auto weten te bemachtigen terwijl we eigenlijk uitverkocht waren? Dan ligt de raceauto vanaf vrijdag 27 december voor je klaar.   

Afhaalbewijs niet ontvangen of kwijtgeraakt?

Stuur mij een nieuw afhaalbewijs >

Spaar voor de winnende raceauto van Max Verstappen

Ben jij ook zo’n grote fan van Max Verstappen? Bij Jumbo kon je sparen voor het allernieuwste schaalmodel van de razendsnelle raceauto van Max. In deze RB15 won Max tijdens de spectaculaire Grand Prix van Oostenrijk.

Dé 2019 Aston Martin Red Bull Racing (1:24) Het winnende model van GP Oostenrijk met gele banden en Jumbo logo op de neus Inclusief startnummer 33 van Max Verstappen

Veelgestelde vragen

Wanneer loopt deze spaaractie?

Hoe werkt deze spaaractie?

Krijg je ook spaarzegels als je online boodschappen doet?

Is de spaaractie bij alle boodschappen geldig?

Ben ik verzekerd van een raceauto als ik een volle spaarkaart heb?

Bekijk alle veelgestelde vragen

Andere vraag?

Heb je een vraag over deze spaaractie? We helpen je graag! Laat het ons weten via het contactformulier of:

Facebook
08.00 - 22.30 uur (ma. t/m zo.)
Twitter
08.00 - 22.30 uur (ma. t/m zo.)
0800-0220161
08.00 - 22.30 uur (ma. t/m za.)

Onze grote trots: Max Verstappen

Max Verstappen liet al vele records sneuvelen. In Augustus 2014 werd bekend gemaakt dat Max onderdeel zou worden van Scuderia Toro Rosso in 2015. Dat maakte Max Verstappen de jongste Formule 1 -coureur ooit. Nu rijdt hij al een aantal jaren mee in de topklasse in het Red Bull Racing team. In dienst van Red Bull Racing was Max de jongste F1-rijder die ooit een Grand-Prix-race won. 

Jumbo sponsort Max al vanaf de start van zijn race-carrière. Iedere F1-race weet Max al zijn fans te verrassen. Zo ook tijdens de GP Oostenrijk waar hij met zijn Jumbo helm de eerste plaats heeft behaald. Hij heeft lef, talent, werkt hard en dat zie je in de verbluffende resultaten. Doe mee met de Jumbo spaaractie en ontvang de raceauto van Max.

Lees meer over Max & Jumbo

Blijf op de hoogte van alle acties rondom Max Verstappen

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang als eerste alle informatie rondom Max Verstappen en Jumbo!