Loading...

Max Verstappen

Onze grote trots

Over Max

Max Verstappen, onze trots

Max Verstappen is er voor geboren om snel te zijn. Snelheid zit in zijn genen als zoon van voormalig Formule 1 coureur Jos Verstappen en ook zijn moeder Sophie was een succesvolle kart coureur.

Max maakte op 15 maart 2015 zijn debuut in de Formule 1. Hierdoor werd hij op een leeftijd van 17 jaar en 166 dagen de jongste debutant aller tijden binnen de Formule 1.

Naam:
Max Verstappen

Geboren:
30 september 1997

Dicipline:
Formule 1

Bijzonder:
Jongste F1-coureur ooit

Bemachtig nu de raceauto van Max Verstappen

Lever je volle spaarkaart uiterlijk zaterdag 31 oktober 2020 in voor de allernieuwste raceauto van onze held Max Verstappen. Het verzilveren van je bestelcode kan t/m maandag 2 november 2020.

Lees meer

Over Max Verstappen

Heeft onze Max eigenlijk nog wel toelichting nodig? Dit jonge racetalent heeft nu al geschiedenis geschreven. Max Verstappen startte in 2003 met karten. In 2005 deed hij voor het eerst mee aan een officiële wedstrijd en hij won alle 21 races. In 2013 had Max zo goed als alles gewonnen wat er te winnen valt binnen het karten.

Toen Max nog maar 16 was, ging zijn F3 carrière al voor de wind. In Augustus 2014 werd bekend gemaakt dat Max onderdeel zou worden van Scuderia Toro Rosso in 2015. Dat maakt Max Verstappen, onze Nederlands held, de jongste Formule 1 rijder ooit. Nu rijdt hij al een aantal jaren mee in de topklasse in het Red Bull Racing team en verrast iedereen met zijn lef én snelheid.

De Formule 1 kalender 2020

5 juli - Oostenrijk
12 juli - Oostenrijk
19 juli - Hongarije
2 augustus - Groot-Brittannië
9 augustus - Groot-Brittannië

16 augustus - Spanje
30 augustus - België
6 september - Italië
13 september - Italië
27 september - Rusland

11 oktober - Duitsland
25 oktober - Portugal
1 november - Italië

Hét Grote Interview met Max Verstappen en Frits van Eerd

Als voorproefje op de Jumbo Racedagen 2019, kreeg een selecte groep studenten en journalisten de kans om aanwezig te zijn bij een exclusief interview met Max Verstappen en Jumbo CEO Frits van Eerd. Onder leiding van host Humberto Tan spraken zij tijdens dit interview uitgebreid over Max’ leven als autocoureur, de samenwerking tussen Max en Jumbo en de toekomst van de sport. Uiteraard werd er ook vooruitgekeken naar de Jumbo Racedagen en werden de diverse programmaonderdelen besproken. Kijk je mee?

Max Verstappen & Jumbo

Jumbo is de trotse sponsor van Max Verstappen. Want ook wij zijn grote fan van dit enorme racetalent. Regelmatig bedenken we leuke acties samen met Max. Zo kon je sparen voor een schaalmodel van de RB14 en RB15 en maakt Max het feest compleet tijdens de Jumbo Racedagen op Circuit Park Zandvoort.

Houd de website in de gaten voor de nieuwste acties!

In gesprek: Frits van Eerd en Max Verstappen

Frits van Eerd en Max Verstappen. Ze schelen dertig jaar, 'maar zo voelt het niet', volgens Frits. Nog voor zijn debuut als Formule 1-coureur sponsort Jumbo de jonge Limburger. Frits tegen Max, bijna vaderlijk: 'Blijf bij jezelf. Mensen voelen het als dat niet zo is.'

Lees het volledige interview

Snelle tomatensoep van Max Verstappen

Last van flauwe bochten? Dan moet je even bijtanken tijdens een pitstop met een snelle tomatensoep met ballen. Dat is Max zijn favoriete gerecht om weer zo snel mogelijk en met pit terug het circuit op te rijden.

Bekijk het recept

Aftermovies Jumbo Racedagen

Persberichten over samenwerking met Max Verstappen

Max laat raceharten sneller kloppen tijdens de Jumbo Racedagen

Zandvoort - 19-5-2019

Lees het persbericht >
Jumbo onderdeel Dutch Grand Prix

Veghel - 14-5-2019

Lees het persbericht >
Hét grote interview met Max Verstappen en Frits van Eerd

Veghel - 18-4-2019

Lees het persbericht >
Bekijk alle persberichten over Max