Laden...

Twinings Of London Lady Grey 25 Builtjes 50g

Melange
Lady Grey is een weelderige mix van zwarte thees licht geparfumeerd met bergamot en citrus, en met citroen- en sinaasappelschil.

Kleur - Mooie amberkleur.

Aromatische toets
De sinaasappelschillen en de zure frisheid van citroen mengen zich heerlijk met de zachtheid van bergamot. Deze thee biedt u mooie fruitige vleugjes voor een perfecte nasmaak.

Intensiteit - Mild.

Green Dot

  Uitgebreide productinformatie

  Productomschrijving

  Thee gearomatiseerd bergamot en citrus, met citroen- en sinaasappelschil

  Ingrediënten

  • Zwarte thee
  • citroenschil (3%)
  • sinaasappelschil (3%)
  • citrus aroma (2%)

  Bereidingsmethode

  Bereidingswijze van de tea taster
  Om de volle smaak en subtiliteit van de thee tot zijn recht te laten komen, is het aangeraden om één theezakje per kop te gebruiken (of één zakje per persoon plus één, voor een theekan) de thee te laten trekken in zo neutraal mogelijk water (wanneer deze het kookpunt bijna heeft bereikt), gedurende 2 à 3 minuten.

  Bewaren

  Koel en droog bewaren. Ten minste houdbaar tot: zie verpakking

   Over de fabrikant

   The experts in tea blending since 1706. Tea & Coffee Merchants R.Twining and Company Limited. London.

   Ontdek de legende van de Twinings Earl Grey thee
   Het verhaal gaat dat een Britse diplomaat, de boodschapper van Graaf Charles Grey II, tijdens een reis naar China het leven heeft gered van een mandarijn. Bij wijze van dank verklapte de mandarijn het geheim van de met bergamot geparfumeerde Chinese thee aan zijn redder. Ter ere van de Graaf ('Earl' in het Engels) creëerde het Twinings Huis het beroemde recept van de Original Earl Grey. Vandaag creëren de Tea Tasters van het Twinings huis dankzij hun driehonderd jaar oude vakkennis een variant op het mythische recept van de Original Earl Grey: een sensationele theemix. Ontdek de Lady Grey van Twinings, een heerlijke blend met vleugjes sinaasappelschil en citroen die uw zintuigen zullen prikkelen.

   In 1706, opende Thomas Twining in Londen zijn eerste winkel. Vervolgens werd het bedrijf vanaf 1837 de Erkende Hofleverancier van de Engelse koningin. De kwaliteit van Twinings is vandaag onveranderd gebleven en uit zich in de talrijke uitzonderlijke thees.

   www.foodsinternational.eu

   Betaalmethode

   Online bestellen? Betaal met PIN, creditcard of Apple Pay bij levering.
   Zakelijke klanten kunnen ook op aanvraag achteraf betalen.