Laden...

Villa Massa Limoncello 0, 7L

De meest populaire Limoncello van Nederland. Villa Massa is een met passie gemaakte Italiaanse citroenlikeur en is zacht en fris van smaak. Villa Massa Limoncello is op zijn best wanneer hij wordt geserveerd bij -7 graden uit de vriezer. Villa Massa Limoncello wordt ambachtelijke gemaakt van de citroenen uit het Sorrento-gebied. En draagt hierdoor officieel het exclusieve predicaat 'Liqoure di limone di Sorrento'.

 • Alcoholpercentage: 30% Vol.

Uitgebreide productinformatie

Productomschrijving

Limoncello

Gebruik en veiligheid

Alcohol- en tabakdisclaimer (18) Lees meer

  • Land van oorsprong: Italië

  Over de fabrikant

  Een passie en voorliefde voor natuurlijke streekproducten. Dat is de reden dat de broers Stefano en Sergio Massa een eeuwenoud familierecept als basis hebben genomen voor de citroenlikeur die nu ook ver buiten Italië bekendheid geniet: Villa Massa Limoncello. Ambachtelijk en puur biologisch. Zonder kunstmatige toevoegingen.

  Villa Massa Limoncello wordt gemaakt van de citroenen uit het Sorrento gebied. Wanneer limoncello gemaakt wordt met citroenen uit Sorrento, mag de likeur ‘Liquore di Limone di Sorrento P.G.I.' heten volgens de Europese richtlijnen die de Sorrento citroenen beschermen.

  www.villamassa.com

  Contactgegevens:

  Villa Massa S.r.l.
  Via Mortora S. Liborio, 126
  80063 Piano di Sorrento

  Betaalmethode

  Online bestellen? Betaal met PIN, creditcard of Apple Pay bij levering.
  Zakelijke klanten kunnen ook op aanvraag achteraf betalen.