VSM - Arniflor eerste hulp gel 75g

VSM Arniflor eerste hulp gel is een gezondheidsproduct dat als eerste hulp gebruikt kan worden voor de cosmetische verzorging van blauwverkleuring van de huid en voor de ondersteuning van het herstellend vermogen van de huid.

Arniflor gel is een natuurlijk middel op basis van Arnica montana (valrkuid) Arniflor gel bevat naast Arnica montana ook Calendula officinalis (goudsbloem) voor de ondersteuning van het herstellend vermogen van de huid. Arniflor gel is niet vet, wordt gemakkelijk geabsorbeerd en droogt snel op.

Arniflor gel mag uitsluitend gebruikt worden op een intacte huid. Niet gebruiken in de omgeving van de ogen en slijmvliezen. Personen met een overgevoeligheid voor één van de bestanddelen wordt afgeraden Arniflor te gebruiken. De gel is geschikt voor volwassenen en kinderen vanaf 0 jaar.

Lees voor gebruik de bijgevoegde gebruiksaanwijzing.


Wanneer en hoe te gebruiken?

Te gebruiken bij

Eerste hulp voor de cosmetische verzorging van blauwverkleuring van de huid en de ondersteuning van het herstellend vermogen van de huid.

Dosering

De gel indien gewenst tot 3 keer per dag aanbrengen.

Gebruiksadvies

Arniflor gel is uitsluitend voor uitwendig gebruik. De tube kan met behulp van de punt in de dop worden geopend. Arnilfor op de gewenste plek(ken) aanbrengen en licht inmasseren. U kunt de handeling indien gewenst tot drie maal per dag herhalen.

Leeftijd

Vanaf 0 jaar.

Wanneer moet u oppassen met het gebruik van dit middel?

Niet te gebruiken bij

Personen met een overgevoeligheid voor één van de bestanddelen wordt afgeraden Arniflor te gebruiken. Niet gebruiken in de omgeving van de ogen en slijmvliezen.

Bijzonderheden

Arniflor gel mag u uitsluitend gebruiken op een intacte huid. Voor zover bekend kan Arniflor gel worden gebruikt tijdens de zwangerschap en in de periode van borstvoeding, indien u zich houdt aan het gebruiksvoorschrift. Vraag bij twijfel uw arts of apotheker om advies.

Meer over dit middel

Netto inhoud in g

75,00

Toedieningsvorm

Gel

Verpakkingsvorm

Aluminium tube

Ingrediënten

Aqua, isopropyl alcohol, alcohol, ceteareth-20, glycerin, carbomer, Arnica montana extract, Calendula officinalis extract, ammonia.

Medische classificatie

Gezondheidsproduct

Hoe bewaart u dit middel?

Bewaaradvies

 • Buiten zicht en bereik van kinderen houden
 • Bewaren beneden 25 graden Celsius
 • Bewaren in de originele verpakking

Houdbaarheid

 • Controleer verpakking voor actuele houdbaarheidsdatum.

Samenstelling

Wil je persoonlijk advies?

Heeft u nog vragen over dit geneesmiddel? Neem dan contact op met één van onze gediplomeerde (assistent-)drogisten bij de Jumbo klantenservice. Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met zaterdag van 8:00 tot 20:00 uur op het telefoonnummer 0800-0220161. Bestel dit geneesmiddel niet als je nog vragen hebt over dit geneesmiddel.

Deze pagina is het laatst gewijzigd op:


12-04-2018

  Uitgebreide productinformatie

  Productomschrijving

  VSM Arniflor gel 75 g

  Bereidingsmethode

  Arniflor gel mag u uitsluitend gebruiken op een intacte huid. Voor zover bekend kan Arniflor gel worden gebruikt tijdens de zwangerschap en in de periode van borstvoeding, indien u zich houdt aan het gebruiksvoorschrift. Vraag bij twijfel uw arts of apotheker om advies.

   Over de fabrikant

   https://www.vsm.nl/

   Contactgegevens:

   VSM Geneesmiddelen BVBerenkoog 351822 BH AlkmaarNederland

   Betaalmethode

   Online bestellen? Betaal met PIN, creditcard of Apple Pay bij levering.
   Zakelijke klanten kunnen ook op aanvraag achteraf betalen.