Toegankelijkheid links

Wartner Kalknagelpen 3 in 1 Formule 4ml Productfoto ID Shot 72x72
Wartner Kalknagelpen 3 in 1 Formule 4ml Productfoto Angled - Front, Left, Top 72x72
Wartner Kalknagelpen 3 in 1 Formule 4ml Productfoto ID Shot 360x360

Wartner Kalknagelpen 3 in 1 Formule 4ml

2949
4 ml (29,49/stuk)

Wartnet Kalknagelpen
Is een medisch hulpmiddel voor de effectieve behandeling van kalknagels en schimmelnagels. De 3in1 formule is effectief tegen kalknagels, vermindert verkleuring van de nagels en voorkomt verspreiding van de kalknagel.
De formule dringt door de lagen van de nagel heen en pakt zo de kalknagel bij de bron aan. Wartner Kalknagelpen gaat de verdere groei van schimmels tegen en beschermt de nieuwe nageluitgroei tegen infectie. Door de speciaal ontwikkelde kwastapplicator van Wartner Kalknagelpen kan de vloeistof makkelijk en precies worden aangebracht op de gehele nagel.

Zichtbaar resultaat na 2 weken*
*77% van de gebruikers zag na 2 weken resultaat, 88% zag resultaat na 4 weken. Test uitgevoerd onder 73 gebruikers.

CE-markering - Europese conformiteit

  Uitgebreide productinformatie

  Productomschrijving

  Kalknagelpen is een medisch hulpmiddel.

  Ingrediënten

  • De formula bevat o.a. propyleenglycol en melkzuur.

  Bereidingsmethode

  Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

  Verwijder eventuele nagellak voor u Wartner aanbrengt. Het is niet nodig de nagel te vijlen voor gebruik van Wartner. Verwijder de dop van de pen en draai het uiteinde van de pen totdat er vloeistof zichtbaar wordt. Brengt Wartner 1 keer per dag aan op schone en droge nagel, bij voorkeur voor het slapen gaan. Breng een dun laagje vloeistof aan op het gehele oppervlak van de nagel(s). Vermijd zoveel mogelijk de huid rondom de nagel om huidirritatie te voorkomen. Plaats de dop terug op de pen. Laat de nagel enkele minuten drogen.
  Behandel de kalknagel(s) voor het beste resultaat elke dag totdat de gezonde nagel geheel is terug gegroeid en de gehele nagel er weer gezond uitziet. (De uitgroeiperiode van vingernagels is 6-8 maanden, van voetnagels 8-12 maanden). Om kalknagels te voorkomen kunt u Wartner Kalknagelpen ook preventief gebruiken.
  Wartner Kalknagels bevat voldoende vloeistof voor ± 140 applicaties.

  Bewaren

  Bewaren op kamertemperatuur. 15°C - 24°C.

  Veiligheid

  Alleen voor uitwendig gebruik. Vermijd contact met de huid, ogen en slijmvliezen om irritatie te voorkomen. In geval van inslikken of indien allergische reacties optreden, raadpleeg een arts. Bewaar buiten bereik en buiten het zicht van kinderen. De dop kan verstikking veroorzaken als deze door kinderen wordt ingeslikt.

   Contactgegevens:

   MD Manufacturing B.V.
   Hescheweg 94
   5342 CL Oss
   Nederland

   Betaalmethode

   Online bestellen? Pin met betaalpas of creditcard bij levering.
   Zakelijke klanten kunnen ook op aanvraag achteraf betalen.