Water bij de Rode Wijn Productfoto  72x72

<25 jaar? Laat je legitimatie zien!

<18 jaar verkopen wij geen alcohol en tabak

Water bij de Rode Wijn Productfoto  360x360

Water bij de Rode Wijn

6042 producten

Inhoud van deze set

De volgende producten zijn onderdeel van deze set. Voeg ze hieronder één voor één toe aan je boodschappenlijst of voeg de set hierboven in zijn geheel toe.

Flor de Zalin Red Jumilla is een soepele, rode wijn die smaakt naar rode vruchten zoals frambozen en bramen. De wijn heeft een bloemige afdronk. Een perfect wijntje om te schenken tijdens een gezellig avondje bbq'en. Smaakt namelijk uitstekend bij gegrild vlees of vis. De monastrell is een Spaanse druif die donkere, aromatische wijnen geeft. Het is de succesdruif van de streek Levant.

• Land: Spanje
• Druivensoort: Monastrell
• Smaak: Fruitig
• Aroma: Bloemig, Rood fruit
• Lekker bij: Barbecue

Over wijnhuis Flor de Zalin
Dit mooie domein werd begin jaren 1900 opgericht en is al generaties in familiale handen. In tegenstelling tot het gros van Jumilla liggen de wijngaarden op het plateau tussen de bergen. Hierdoor profiteert men van een meer gematigd klimaat ten opzichte van de wineries die in het dal gelegen zijn. Dat geeft meer finesse en elegantie in de wijnen. Waar ze steeds één der toonaangevende wineries van de regio Jumilla waren, markeert het zich vandaag nog meer dan ooit als topper van de regio.

De Grote Hamersma: 8

Green Dot

Betaalmethode

Online bestellen? Pin met betaalpas of creditcard bij levering.
Zakelijke klanten kunnen ook op aanvraag achteraf betalen.


Inspiratielijstjes met dit product