Loading...

Wat eten we vandaag recepten

Zoek makkelijk en snel de Wat eten we vandaag-recepten van jouw voorkeur.

Aardappel Rijst Pasta Vega Vlees Vis

Zoek snel binnen de Wat eten we-recepten

Wat eten we vandaag

Recepten van deze week

Bekijk welke 'Wat eten we' recepten deze week op het menu staan. Dat wordt smullen. Elke dag opnieuw.

Bekijk alle weekmenu's

Wat eten we vandaag? Recepten per menugang

5 x Recepten voor 't heerlijk avondje

‘t Heerlijk avondje komt al dichterbij. Natuurlijk bestaat je avondmaaltijd dan niet alleen uit pepernoten en chocoladeletters. We hebben een aantal makkelijke en bovenal lekkere recepten uitgekozen die perfect passen bij Sinterklaas.

Meer sint inspiratie

5 x vega recepten - Wat eten we vandaag?

Wat eten we vandaag? Tussen de tv-recepten zit verrassend veel variatie in vega. Lekker verantwoord, zonder vlees of vis.

Bekijk alle vega recepten

Roberta vanuit de keuken van 'Wat eten we?'

In het dagelijkse tv-programma Wat eten we? maakt tv-kok Roberta Pagnier elke dag een makkelijk, snel en lekker recept. Zo geven wij antwoord op de vraag 'Wat eten we vandaag?

Roberta geeft niet alleen een recept en een handig boodschappenlijstje, maar ook suggesties hoe je op een snelle en luchtige manier eten kookt: "Ik laat je zien dat koken vooral ook leuk is en dat je geen chef-kok hoeft te zijn om dagelijks zelf de keuken in te duiken en steeds wat nieuws op tafel te toveren. Mijn advies is houd het simpel, kook niet met teveel ingrediënten. En plan vooruit, dat scheelt denkwerk."

Meer over het tv-programma >

Handige hulp bij het koken

Kun je af en toe wel een helpende hand in de keuken gebruiken? Op ons YouTube kanaal vind je handige tips en tricks om koken nog leuker en makkelijker te maken. Niet alleen heerlijke recepten, maar ook de basics leer je eenvoudig en snel met onze inspirerende video’s. Kook stap voor stap met ons mee en zet in een handomdraai een lekker recept op tafel! Wat eet jij vandaag?

Ontdek onze kookvideo’s

We koken deze week met deze producten

Wat gaan we eten vandaag?

Bij Jumbo vind je de lekkerste recepten, inspirerende video’s en handige kooktips waarmee je altijd antwoord vindt op de vraag ‘wat eten we vandaag’. Of je nu zin hebt in een snelle hap, een uitgebreid diner of een feestelijke lunch; we inspireren je graag met heerlijke recepten.

Wat dacht je van een zelfgemaakte broccolisoep, een winterse andijviestamppot of frisse maaltijdsalade?  Duik in onze rijke database vol recepten en kies er eentje uit voor vandaag. Wat ga jij eten?

Laat je je liever verrassen? Tv-kok Roberta Pagnier neemt je met liefde mee de keuken in. Elke werkdag om 17.00 uur laat ze bij Net5 zien hoe je in een handomdraai een smakelijk gerecht op tafel zet. En je kan hier natuurlijk alle weekmenu’s terugvinden.

Bekijk alle recepten Ontdek het tv-programma >
Wat Eten We?

Veelgestelde vragen Wat eten we

Wat gaan we eten we vandaag?

Waar vind ik de recepten van 'Wat eten we?'

Wanneer wordt 'Wat eten we' uitgezonden op tv?

Wat eten we met kerst?

Kerst Kerstrecepten Kerstvoorgerecht Kerstdiner Kerstdessert Kerstontbijt Kersthoofdgerecht Gourmet