Laden...

WC Eend Toilet Fresh Disc Berry Magic 2 Navullingen

Rijelijk schuim en langdurige geur helpen met uw toilet schoon en fris houden. WC-Eend Fresh Discs is het innovatieve en discrete alternatief voor de traditionele toiletreiniger. De formule zorgt voor een beschermend laagje aan de binnenkant van de toiletpot, waarmee de ophoping van kalkaanslag en bacteriën wordt voorkomen. Schone en snelle toepassing zonder direct contact met het toilet. Subtiel en zelfklevend, ontsmet deze toiletreiniger gedurende 8 weken, terwijl het een frisse geur achterlaat.

Green DotAlgemeen gerecycled

  Uitgebreide productinformatie

  Productomschrijving

  Fresh Discs - Berry Magic

  Ingrediënten

  • Bevat:
  • ≤ 5% anionische oppervlakteactieve stoffen
  • 15 - 30% niet-ionogene oppervlakteactieve stoffen
  • Bevat ook: parfum.

  Gebruik en veiligheid

  • Recycling: Papier/Karton: Recyclebaar

  Veiligheid

  Buiten het bereik van kinderen houden. Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden. Na het werken met dit product de handen grondig wassen. NA INSLIKKEN: bij onwel voelen een ANTIGIFCENTRUM/arts raadplegen. BIJ CONTACT MET DE OGEN: voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten; contactlenzen verwijderen, indien mogelijk; blijven spoelen. Goed toezicht houden op jonge kinderen wanneer ze zich in de omgeving van de wc-pot bevinden. Enkel bestemd voor gebruik in de WC-pot. Buiten bereik van huisdieren bewaren.

  Algemeen gerecycled - Recyclebare verpakking & buis - Gelieve het karton en de blauwe handel te scheiden en recyclen. Om de doorzichtige buis te recyclen, verwijder eerst de doorzichtige ring en gooi deze, samen met de blauwe doppen, bij het afval. Gelieve te recyclen volgens plaatselijke voorschriften

   Over de fabrikant

   Het perfecte duo voor frisheid. WC Eend Active Gel & Rimblocks.

   Contactgegevens:

   SC Johnson Benelux
   Postbus 22 - 3640AA Mijdrecht

   Betaalmethode

   Online bestellen? Betaal met PIN, creditcard of Apple Pay bij levering.
   Zakelijke klanten kunnen ook op aanvraag achteraf betalen.


   Inspiratielijstjes met dit product