Laden...

Witte Reus Toiletblok Pro Nature Munt Eucalyptus 50g

Witte Reus Kracht Actief Pro Nature Munt Eucalyptus zorgt voor een schoon en fris toilet door middel van natuurlijke ingrediënten. Het is een duurzame en handige manier om te zorgen voor een schoon toilet van de eerste tot de laatste spoelbeurt. Witte Reus Pro Nature bestaat uit een 100% gerecyclede verpakking en houder. Daarnaast ondersteunt Pro Nature de Plastic Bank, een sociale onderneming die het plastic in de oceaan wil verminderen en kansen biedt aan mensen in armoede. Het karton en de houder van het toiletblok zijn 100% recyclebaar. Om te recyclen, scheid het karton van de plastic verpakking. Probeer naast Witte Reus Pro Nature Munt Eucalyptus, nu ook Witte Reus Pro Nature Grapefruit.

Green DotA.I.S.E.Algemeen gerecycled

  Uitgebreide productinformatie

  Productomschrijving

  Toiletreiniger

  Ingrediënten

  • (648/2004/EC):
  • >30%: anionogene oppervlakteactieve stoffen
  • 5-15%: niet inogene oppervlakteactieve stoffen
  • Andere ingredienten: perfumes, citronellol, geraniol, limonene

  Gebruik en veiligheid

  • Recycling: Verpakking: Recyclebaar

  Veiligheid

  WAARSCHUWING Witte Reus Kracht Actief Pro Nature Munt Eucalyptus Toiletreiniger Veroorzaakt huidirritatie. Veroorzaakt ernstige oogirritatie. Schadelijk voor in het water levende organismen, met langdurige gevolgen. Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden. Buiten het bereik van kinderen houden. Beschermende handschoenen/oogbescherming dragen. BIJ CONTACT MET DE HUID: met veel water wassen. BIJ CONTACT MET DE OGEN: voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten; contactlenzen verwijderen, indien mogelijk; blijven spoelen. Bij aanhoudende oogirritatie: een arts raadplegen. Inhoud/verpakking afvoeren naar overeenkomstig de nationale voorschriften.

  Algemeen gerecycled - 100% gerecyclede plastic houder** en karton - ** exclusief additieven

   Over de fabrikant

   Dit typische Nederlandse merk staat voor waskracht, kwaliteit en betrouwbaarheid. De wasmiddelen zijn verkrijgbaar in capsules, gels en poeder. Door de jaren heen is de Witte Reus familie gegroeid! Naast wasmiddelen biedt Witte Reus ook de meest complete oplossing voor het reinigen en fris houden van je toilet. De Witte Reus toiletblokken zijn de meest verkochte toiletblokken van Nederland!

   www.wittereus.nl

   www.henkel.nl

   Contactgegevens:

   Henkel Nederland
   Postbus 2100
   3430 CM Nieuwegein

   Betaalmethode

   Online bestellen? Betaal met PIN, creditcard of Apple Pay bij levering.
   Zakelijke klanten kunnen ook op aanvraag achteraf betalen.


   Inspiratielijstjes met dit product