Laden...

Witte Reus Toiletblok Geur Switch Appel Waterlelie 50g

Witte Reus Geur Switch Appel Waterlelie is een baanbrekende innovatie van Witte Reus. Danzij de Aqua Active Technology is het mogelijk om twee verschillende geuren in je toilet te ervaren terwijl je maar één toiletblok gebruikt. De appel geur wordt verspreid tussen de spoelbeurten door wanneer het toiletblok droog is. Deze appel geur ruik je als je het toilet binnenkomt. De tweede geur, waterlelie, wordt geactiveerd tijdens de spoelbeurt wanneer het toiletblok nat wordt. Als het toiletblok weer droog is, wordt de appel geur weer verspreid. Witte Reus Geur Switch Appel Waterlelie biedt een superieure geurkwaliteit en -intensiteit inclusief luchtverfrissereffect, vanaf het moment dat je het toiletblok voor het eerst in het toilet plaatst. Het karton en de houder zijn 100% recyclebaar. Voor het recyclen van het karton, scheidt u het van de blister. Probeer naast Witte Reus Geur Switch Appel Waterlelie, nu ook de andere Witte Reus Geur Switch varianten Oceaan Citrus, Perzik Rode Appel en Katoen Lavendel.

Green DotA.I.S.E.Algemeen gerecycled

  Uitgebreide productinformatie

  Ingrediënten

  • > 30%: anionogene oppervlakteactieve stoffen
  • 5-15%: niet ionogene oppervlakteactieve stoffen
  • Andere ingrediënten: parfums, linalool, alpha-isomethyl ionone, citronellol.

  Gebruik en veiligheid

  • Recycling: Papier/Karton: Recyclebaar

  Veiligheid

  Waarschuwing Veroorzaakt huidirritatie. Veroorzaakt ernstige oogirritatie. Bevat Tetrahydrolinalool. Kan een allergische reactie veroorzaken. Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden. Buiten het bereik van kinderen houden. Beschermende handschoenen/oogbescherming dragen. BIJ CONTACT MET DE HUID: met veel water wassen. BIJ CONTACT MET DE OGEN: voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten; contactlenzen verwijderen, indien mogelijk; blijven spoelen. Bij aanhoudende oogirritatie: een arts raadplegen.

  Algemeen gerecycled - Om te recyclen, scheid het karton van plastic

   Over de fabrikant

   Dit typische Nederlandse merk staat voor waskracht, kwaliteit en betrouwbaarheid. De wasmiddelen zijn verkrijgbaar in capsules, gels en poeder. Door de jaren heen is de Witte Reus familie gegroeid! Naast wasmiddelen biedt Witte Reus ook de meest complete oplossing voor het reinigen en fris houden van je toilet. De Witte Reus toiletblokken zijn de meest verkochte toiletblokken van Nederland!

   www.wittereus.nl

   www.henkel.nl

   Contactgegevens:

   Henkel Nederland
   Postbus 2100
   3430 CM Nieuwegein

   Betaalmethode

   Online bestellen? Betaal met PIN, creditcard of Apple Pay bij levering.
   Zakelijke klanten kunnen ook op aanvraag achteraf betalen.


   Inspiratielijstjes met dit product