Laden...

Witte Reus Toiletblok Geur Switch Lavendel Katoen 50g

Witte Reus Geur Switch Witte Lavendel Katoen is een baanbrekende innovatie van Witte Reus, die ervoor zorgt dat je twee verschillende geuren in één toiletblok kunt ervaren. Wanneer het toiletblok droog is, wordt de witte lavendel geur verspreid. Deze geur ruik je ook wanneer je het toilet binnenkomt. De tweede geur, katoen, wordt geactiveerd tijdens de spoelbeurt wanneer het toiletblok nat wordt. Als het toiletblok weer droog is, wordt de witte lavendel geur weer verspreid. De Aqua Active Technology voorkomt neusblindheid, doordat de technologie zorgt voor een impuls wanneer het toiletblok van geur verandert. Witte Reus Geur Switch Witte Lavendel Katoen biedt een superieure geurkwaliteit en -intensiteit, vanaf het moment dat je het toiletblok voor het eerst in het toilet plaatst. Het karton en de houder zijn 100% recyclebaar. Om te recyclen, scheid het karton van de plastic verpakking. Probeer naast Witte Reus Geur Switch Witte Lavendel Katoen, nu ook de andere Witte Reus Geur Switch varianten Appelbloesem Waterlelie en Witte Lavendel Katoen.

Green DotA.I.S.E.Algemeen gerecycled

  Uitgebreide productinformatie

  Ingrediënten

  • > 30%: anionogene oppervlakteactieve stoffen
  • 5-15%: niet ionogene oppervlakteactieve stoffen
  • Andere ingrediënten: parfums, linalool, alpha-isomethyl ionone, amyl cinnamal, coumarin.

  Gebruik en veiligheid

  • Recycling: Papier/Karton: Recyclebaar|Blister: Recyclebaar

  Veiligheid

  Waarschuwing Veroorzaakt huidirritatie. Veroorzaakt ernstige oogirritatie. Bevat Tetrahydrolinalool. Kan een allergische reactie veroorzaken. Buiten het bereik van kinderen houden. Beschermende handschoenen/oogbescherming dragen. BIJ CONTACT MET DE HUID: met veel water wassen. BIJ CONTACT MET DE OGEN: voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten; contactlenzen verwijderen, indien mogelijk; blijven spoelen. Bij aanhoudende oogirritatie: een arts raadplegen. Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden.

  Algemeen gerecycled - Om te recyclen, scheid het karton van plastic

   Over de fabrikant

   Dit typische Nederlandse merk staat voor waskracht, kwaliteit en betrouwbaarheid. De wasmiddelen zijn verkrijgbaar in capsules, gels en poeder. Door de jaren heen is de Witte Reus familie gegroeid! Naast wasmiddelen biedt Witte Reus ook de meest complete oplossing voor het reinigen en fris houden van je toilet. De Witte Reus toiletblokken zijn de meest verkochte toiletblokken van Nederland!

   www.wittereus.nl

   www.henkel.nl

   Contactgegevens:

   Henkel Nederland
   Postbus 2100
   3430 CM Nieuwegein

   Betaalmethode

   Online bestellen? Betaal met PIN, creditcard of Apple Pay bij levering.
   Zakelijke klanten kunnen ook op aanvraag achteraf betalen.


   Inspiratielijstjes met dit product