Witte Reus Toiletblok Turquoise Actief 100g

Probeer vandaag nog de Witte Reus Turquoise Actief. Als u op zoek bent naar een gemakkelijkere manier om uw toilet schoon en fris te houden, dan is Witte Reus Turquoise Actief precies wat u zoekt! Het is een eenvoudige en handige manier om te zorgen voor een schoon toilet van de eerste tot de laatste spoeling. Witte Reus Turquoise Actief activeert een speciale combinatie van turquoise ballen die elke spoeling verandert in een zichtbare reinigingservaring met gekleurd water. Voor het recyclen van het karton, scheidt u het van de blister. Probeer naast Witte Reus Turquoise Actief, nu ook de andere Witte Reus Gekleurd Water varianten.

Green DotA.I.S.E.Algemeen gerecycled

  Uitgebreide productinformatie

  Productomschrijving

  Turquoise Actief Pacific Toiletreiniger

  Ingrediënten

  • Ingrediëntendeclaratie (648/2004/EC):
  • >30%: anionogene oppervlakteactieve stoffen
  • 5-15%: niet ionogene oppervlakteactieve stoffen
  • Andere ingrediënten: parfums, citronellol, coumarin.

  Gebruik en veiligheid

  • Recycling: Blister: Recyclebaar

  Veiligheid

  Waarschuwing Veroorzaakt huidirritatie. Veroorzaakt ernstige oogirritatie. Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden. Buiten het bereik van kinderen houden. Beschermende handschoenen/oogbescherming dragen. BIJ CONTACT MET DE HUID: met veel water wassen. BIJ CONTACT MET DE OGEN: voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten; contactlenzen verwijderen, indien mogelijk; blijven spoelen. Bij aanhoudende oogirritatie: een arts raadplegen.

  Gecertificeerd als kinderveilig volgens DIN EN 862 (2006)

   Over de fabrikant

   Dit typische Nederlandse merk staat voor waskracht, kwaliteit en betrouwbaarheid. De wasmiddelen zijn verkrijgbaar in capsules, gels en poeder. Door de jaren heen is de Witte Reus familie gegroeid! Naast wasmiddelen biedt Witte Reus ook de meest complete oplossing voor het reinigen en fris houden van je toilet. De Witte Reus toiletblokken zijn de meest verkochte toiletblokken van Nederland!

   www.wittereus.nl

   www.henkel.nl

   Contactgegevens:

   Henkel Nederland, Postbus 2100, 3430 CM Nieuwegein, 0800-0228182

   Betaalmethode

   Online bestellen? Betaal met PIN, creditcard of Apple Pay bij levering.
   Zakelijke klanten kunnen ook op aanvraag achteraf betalen.


   Inspiratielijstjes met dit product