Laden...
XG2 Professionele Waterdicht Spray 300ml Productfoto ID Shot 72x72
XG2 Professionele Waterdicht Spray 300ml Productfoto ID Shot 360x360

XG2 Professionele Waterdicht Spray 300ml

299
300 ml (9,97/liter)

Deze spray beschermt schoenen, jassen, kleding, tentdoeken en meer, direct tegen water en vuil. De innovatieve samenstelling vormt een niet-zichtbare film die water en vuilafstotend is en toch luchtdoorlatend blijft. Geschikt voor de meeste soorten textiel en ook leder zoals suède en nubuck.
• Luchtdoorlatend
• Elastisch
• Lichtgewicht
• Waterafstotend

  Uitgebreide productinformatie

  Productomschrijving

  Professionele waterdichtspray

  Ingrediënten

  • Koolwaterstoffen
  • C7
  • n-alkanen
  • isoalkanen
  • cyclische
  • koolwaterstoffen
  • C6
  • isoalkanen
  • <5% n-hexaan propaan-2-ol n-butylacetaat

  Bereidingsmethode

  1. Schudden voor gebruik.
  2. Het te behandelen oppervlak moet schoon en droog zijn.
  3. De XG2 waterdichtspray in enkele dunne lagen op een afstand van ca. 20 cm gelijkmatig aanbrengen.
  4. Vervolgens 1 uur laten drogen bij een temperatuur van 20-25°C. Werking wordt versterkt door een tweede behandeling.

  Veiligheid

  Attentie: Altijd eerst op kleurechtheid en bestendigheid testen op een onopvallende plaats. Schadelijk bij inademing. In korte intervals of uitsluitend voor korte periodes vernevelen. Grote oppervlaktes uit leer of stof best buiten vernevelen. Ruimte goed verluchten na gebruik. GEVAAR: GEVAARAANDUIDINGEN: Zeer licht ontvlambare aerosol. Houder onder druk: kan openbarsten bij verhitting. Veroorzaakt huidirritatie. Veroorzaakt ernstige oogirritatie. Kan slaperigheid of duizeligheid veroorzaken. Giftig voor in het water levende organismen, met langdurige gevolgen. VEILIGHEIDSAANWIJZINGEN: Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden. Buiten het bereik van kinderen houden. Verwijderd houden van warmte, hete oppervlakken, vonken, open vuur en andere ontstekingsbronnen. Niet roken. Niet in een open vuur of op andere ontstekingsbronnen spuiten. Ook na gebruik niet doorboren of verbranden. Inademing van spuitnevel vermijden. Alleen buiten of in een goed geventileerde ruimte gebruiken. Op een goed geventileerde plaats bewaren. Achter slot bewaren. Tegen zonlicht beschermen. Niet blootstellen aan temperaturen boven 50°C. Verpakking afvoeren naar een erkend afvalverwerkingsbedrijf.

   Over de fabrikant

   De producten van XG2 zijn ontwikkeld voor de professionele markt, maar nu ook beschikbaar voor bij u thuis. Alle XG2 producten zijn van de hoogste kwaliteit en op basis van de meest innovatieve formules.

   "Merk het verschil!" Rob Geus

   Meer informatie en schoonmaaktips: www.xg2.nl

   Rob Geus:
   "Goede hygiëne is van groot belang bij horeca, ziekenhuizen, scholen én bij u thuis. De producten van XG2 werken optimaal, besparen tijd en leveren het beste resultaat. Daar wordt iedereen vrolijk van. Gebruik ook XG2 en merk het verschil."

   www.xg2.nl

   Contactgegevens:

   XG2 Pro Cleaners B.V.
   Overtoom 141
   1054 HG Amsterdam

   Betaalmethode

   Online bestellen? Pin met betaalpas of creditcard bij levering.
   Zakelijke klanten kunnen ook op aanvraag achteraf betalen.


   Inspiratielijstjes met dit product