Loading...

Wij bezorgen graag de zakelijke boodschappen

Omdat jij het al druk genoeg hebt

Jouw Jumbo is er ook voor de zakelijke boodschappen

Wil jij ook geld en tijd besparen op je zakelijke boodschappen? En geleverd krijgen wanneer het jou uitkomt? Dat kan. Met de zekerheden die je van ons gewend bent. Zoals de lage prijzen en de versgarantie. 

Maak een zakelijk account aan Kies je boodschappen >

Een speciaal verzoek?

Beschik je over meerdere vestigingen en ben je benieuwd wat Jumbo voor je kan betekenen? Stuur een mail, dan nemen wij contact met je op.

Neem contact op

Welke boodschappen heb je nodig?

Met keuze uit ruim 20.000 producten vind je alles wat je nodig hebt. Wist je trouwens dat vuilniszakken het meest vergeten product zijn bij zakelijke bestellingen?

Alles voor de lunch

Gaan jullie voor lekker belegde broodjes of liever soepen en salades? Hoe dan ook: bij Jumbo bestel je eenvoudig alles voor de lunch op het werk.

Voor de lunch

Alles voor de koffie

Zwarte koffie, koffie verkeerd, decafé of een goede kop thee: alles voor het koffie- en theemoment vind je in ons assortiment. En wil je daar een koekje bij?

Voor de koffiebreak

Alles voor de vrijmibo

De werkweek zit erop en dat mag gevierd worden! Van de lekkerste (alcoholvrije) drankjes tot borrelhapjes: de inkopen voor de vrijmibo doe je hier.

Voor de vrijmibo

Waarom Jumbo?

Speciaal assortiment voor het MKB Handige grootverpakkingen Boodschappen bezorgd wanneer jij dat wilt Gemakkelijk achteraf betalen Aandacht voor duurzaamheid Ruime keuze voor een gezond voedingsbeleid
Start met bestellen

Speciaal voor nieuwe klanten: gratis kantoorplant

Maak een account aan, plaats je eerste bestelling en ontvang een kantoorplant naar keuze.

Deze actie loopt t/m 15 november 2021.

Bekijk de actie

Ontdek onze handige MKB-lijstjes

Maak je eigen lijstjes zodat je je favoriete producten makkelijk en snel opnieuw bestelt. Of laat je inspireren door een van onze handige lijstjes. 

Meer handige lijstjes Bekijk al mijn eigen lijstjes >

Gratis magazine!

Meer weten wat Jumbo voor jou kan betekenen? Lees dan ons digitale magazine met handige bestel- en bewaartips. Leuke verhalen van collega's uit het vak en vooral veel inspiratie.

Lees meer