Loading...

Koffie op het werk

Samen koffiedrinken verbindt

Bekijk ons koffieassortiment

Een productieve werkdag begint vaak met een goede kop koffie

Lekkere koffie op het werk zorgt voor tevreden medewerkers. Ben jij zelf ook niet productiever na een goede bak koffie? Keuze genoeg. En je bestelt meteen al het andere dat je nodig hebt om de koffiehoek compleet te maken. 

Maak een zakelijk account aan Meer over zakelijk bestellen >

Welke koffie drink jij?

Alles voor de koffiehoek

Om het lekkerste bakje koffie (of thee natuurlijk) echt af te maken.

Meer voor de koffiehoek

Lekker voor bij de koffie

Welk koekje eet jij graag bij je koffie?

Meer voor bij de koffie

Zo bestel je koffie voor op het werk

Kies je boodschappen uit ons ruime assortiment en voeg deze toe aan je mandje.

Maak een zakelijk account aan (als je die nog niet hebt) en plaats je bestelling.

Kies een bezorgmoment. Iets vergeten? Je kunt je bestelling tot 24 uur voor je bezorging nog wijzigen.

Betaal bij bezorging met PIN of creditcard. Betalen op rekening of via automatische incasso? Dat kan natuurlijk ook!

Koffie van de zaak

Je werkdag starten met een goed kopje koffie lijkt een vanzelfsprekendheid. Hoe lekkerder de koffie hoe productiever en tevredener de medewerkers. Maar hoe meer mensen, hoe meer smaken... Niet alleen in soorten koffie, maar ook hoe koffie gedronken wordt. Met melk of suiker, zwart, extra sterk of juist een latte met heel veel melk.

Bij Jumbo vind je alles voor een geslaagde koffiebreak op je werk. Koffie voor je bedrijf bestel je makkelijk, snel en tegen de laagste prijs met een zakelijk Jumbo-account.

Laat je verrassen door ons ruime koffieassortiment met niet alleen koffie, maar ook  al het overige  dat nodig is om collega’s en relaties te voorzien van hun ideale bakkie. Van houdbare melk voor de cappuccino tot papieren koffiebekertjes. Kies je voor suikerklontjes, heb je een suikerpot of wil je suikerstaafjes? Je zegt het maar. Verder hebben we een ruim assortiment koek en gebak. Ook per stuk verpakt. Wij bieden je koffiebonen, filterkoffie, automaatkoffie, koffiecups en -pads van merken als Douwe Egberts, Nescafé, Starbucks, Senseo, Illy, La Place en natuurlijk Jumbo.

Speciaal voor jou als zakelijke klant hebben wij  ook grootverpakkingen koffie die ook nog eens extra aantrekkelijk geprijsd zijn. Log in en bekijk hier het speciale assortiment. Wij helpen je graag bij het vinden van de juiste en lekkerste koffie voor op het werk. En natuurlijk kunnen theeliefhebbers ook bij ons terecht.