Boodschappen op rekening en andere betaalmogelijkheden

Betalen voor je zakelijke boodschappen? Dat kan direct bij bezorging met de pin of creditcard. Liever je boodschappen op rekening kopen? Je kunt bij Jumbo ook je boodschappen (online) achteraf betalen of via automatische incasso. Op aanvraag zijn er diverse betaalmogelijkheden en ook het toevoegen van een kostenplaats is mogelijk. We kijken graag met je mee voor de optie die het beste bij jou als zakelijke klant past.

Bekijk de betaalmogelijkheden
Jumbo Zakelijk Assortiment Zo werkt het Bezorgen Betalen Veelgestelde vragen

Betalen met pin of creditcard

Je betaalt de boodschappen in principe bij bezorging direct bij de bezorger. Dit kan met een (zakelijke) bankpas of creditcard. Heb je geen zakelijke bankpas of credit card? Dan kun je je boodschappen ook op rekening kopen of via automatische incasso. Voor beide opties kun je een aanvraag doen via je account.

Maak een zakelijk account aan >

Boodschappen op rekening kopen

Liever boodschappen op rekening kopen? Je kunt bij Jumbo ook zakelijk boodschappen bestellen en deze op rekening betalen. Dit kun je aanvragen door in te loggen op Mijn Jumbo. Ga naar ‘Profielgegevens wijzigen’ om de betaaloptie aan te vragen. Binnen 3 werkdagen is het geregeld. 

Vraag boodschappen op rekening aan >

Automatische incasso

Heeft een pinbetaling of zakelijk boodschappen bestellen op rekening niet jouw voorkeur? Je kunt ook via automatische incasso betalen, zodat je er zelf geen omkijken naar hebt. Log in op Mijn Jumbo en ga naar ‘Profielgegevens wijzigen’ om de gewenste betaaloptie aan te vragen. Binnen 3 werkdagen is het geregeld. 

Vraag betalen via automatisch incasso aan >

Boodschappen achteraf betalen: zo werkt het

Wil je het liefst zakelijk boodschappen bestellen op rekening? Wij versturen alle facturen digitaal naar het centrale facturatieadres dat staat ingesteld in jouw zakelijk account. Er kan dus een verschil zitten in het e-mailadres in het account en het e-mailadres voor facturatie. Ook kun je binnen Mijn Jumbo aangeven of je de facturen wilt ontvangen als pdf of XML. 

Al je facturen inzien? Klik binnen Mijn Jumbo op ‘Facturen’ voor het overzicht en pas eventueel de filters aan om de gewenste facturen te bekijken. Na het aanpassen van de filters klik je op ‘Weergeven’. Zo eenvoudig maakt Jumbo het je om op rekening te betalen.

Veelgestelde vragen over zakelijk betalen

Hoe kan ik bij Jumbo mijn zakelijke boodschappen betalen?

Kan ik de boodschappen (online) achteraf op rekening betalen?

Hoelang duurt het voordat ik op rekening kan bestellen?

Mag iedereen boodschappen op rekening kopen?

Heb ik een limiet waarvoor ik achteraf mag betalen?

Wat zijn de betaaltermijnen voor achteraf betalen?

Hoe ontvang ik mijn facturen?

Hoe kan ik mijn facturen inzien?

Kan ik mijn betaalmethode wijzigen?

Maatwerk nodig?

Jumbo denkt graag met je mee.

Neem contact met ons op

Service Jumbo Zakelijk

Zakelijk boodschappen bestellen Klantervaringen Jumbo service Betalen Bezorgen Veelgestelde vragen Zo werkt het 7 Zekerheden

Voor elk type bedrijf

Boodschappen voor bedrijven Boodschappen voor de zorg Boodschappen voor de kinderopvang Boodschappen voor sportkantines

Zakelijk assortiment

Alles voor de bedrijfsborrel Bier inkopen Frisdrank bestellen Fruit op het werk Grootverpakkingen Kerstpakketten Koekjes bestellen Portieverpakking Koffie op kantoor

Nóg meer assortiment

Grootverpakking snoep Lunch op kantoor bestellen Soep bestellen Thee bestellen Wijn bestellen WC papier bestellen Zakelijk assortiment Zakelijk koffie bestellen