Loading...

Alles voor je sportkantine

Boodschappen voor de sportkantine? 

Bij de meeste sportclubs is de kantine het hart waar ontspanning en gezelligheid centraal staat. Zeker weten dat het aan niets ontbreekt in jouw sportkantine? Bestel je boodschappen dan online en laat ze bezorgen wanneer het jou uitkomt. 

Maak een zakelijk account aan Kies je boodschappen >

Een speciaal verzoek?

Heb je speciale wensen of vragen over wat Jumbo voor je kan betekenen? Laat je gegevens achter, dan nemen wij contact met je op.

Neem contact op

Compleet assortiment

Wij bieden het grootste assortiment, voor de laagste prijs. Met ruim 20.000 producten vind je alles wat je nodig hebt voor de sportkantine.

Bekijk het assortiment >

Gezondere sportkantine

Bij een sportkantine horen natuurlijk verantwoorde tussendoortjes. In ons uitgebreide assortiment vind je de lekkerste producten voor een gezondere sportkantine.

Bekijk het assortiment >

Jumbo Foodcoach

Jumbo Foodcoach helpt je aan lekkere, gevarieerde en makkelijke recepten om meer uit je training te halen. De app is beschikbaar voor fitnessers, wielrenners, hardlopers en hockeyers.

Ontdek Jumbo Foodcoach >

Waarom Jumbo?

Speciaal assortiment voor de sportkantine Handige grootverpakkingen Boodschappen bezorgd wanneer jij dat wilt (ook in het weekend of tijdens de trainingen) Gemakkelijk achteraf betalen Ruime keuze voor een gezondere sportkantine
Start met bestellen

Ontdek onze handige lijstjes

Voor het eerst bestellen? Of opnieuw dezelfde producten bestellen? Gebruik onze lijstjes, dat scheelt je een hoop zoekwerk. Je kunt ook je eigen lijstje met favorieten samenstellen.

Meer handige lijstjes

5 tips om marge te maken in de sportkantine

Naast inzet is ook omzet onmisbaar voor de sportclub. Met onze tips maak je in no time winst in de sportkantine. 

Bied bijverkoop aan
Vraag bij het afrekenen altijd of diegene nog een extra artikel wil. Bijvoorbeeld een stuk fruit of een actieproduct. Volgens onderzoek gaat 20% hierop in. 
Perfecte presentatie
Laat zien wat je in huis hebt! En doe het op een overzichtelijke en aantrekkelijke manier. Plaats vooral nieuwe producten goed in het zicht.
Verzin wekelijkse combi-deals
De ene week een kop koffie met een koek, de andere week een tosti met frisdrank naar keuze. Combineren kun je leren. Uiteraard altijd voor een leuke prijs. 
Ruime keuze aan koffie
Koffie, ook wel het zwarte goud. Op koffie zit een hoge marge, dus bied het aan in verschillende vormen. Van cappuccino tot latte macchiato en in de zomer ijskoffie!
Zorg voor iets speciaals
Verkoop iets dat (bijna) alleen bij jullie te krijgen is. Denk aan een specialiteit van de chef of een lokale lekkernij. Succesnummers mogen blijven, maar je kunt ook wekelijks wisselen.

Maak kennis met de helden van de sportkantine

Geen sportvereniging kan zonder vrijwilligers. Zij zorgen voor het nodige enthousiasme én dat alles op rolletjes loopt. Maak kennis met onze helden.

Dit zijn de helden

Zakelijk assortiment

Zakelijk assortiment Alles voor op kantoor Alles voor de zorg Alles voor de kinderopvang Alles voor sportkantines Alles voor de koffiepauze Alles voor de lunch Alles voor de bedrijfsborrel

Service Jumbo Zakelijk

Jumbo Zakelijk Service 7 Zekerheden Betalen Bezorgen Veelgestelde vragen Zo werkt het

Voor elk type bedrijf

Bedrijven & kantoren Zorgorganisaties Kinderopvang Sportkantines