Alles voor je sportkantine

Hallo handige bezorgservice voor je Sportkantine

Omdat jij voor jouw club gaat, gaan wij voor je sportkantine. Jumbo heeft namelijk alles in huis voor jouw sportkantine. Van tosti’s in grootverpakking tot horecaflesjes frisdrank bestellen: het kan allemaal bij Jumbo Zakelijk. Maar ook fruit, borrelsnacks, schoonmaakartikelen en toiletpapier. Altijd tegen lage prijzen, zoals je dat van ons gewend bent. Bij een besteding van minimaal 50 euro bezorgen we al je bestelling, wanneer het jou uitkomt. Voor of na de training, ’s avonds tijdens een bestuursvergadering of op een wedstrijddag in het weekend. Zelfs tot in de keuken. Ontdek hier alle voordelen van zakelijk boodschappen bestellen voor jouw sportkantine.

Wil je toegang tot ons speciale Jumbo Zakelijk-assortiment of een zakelijke bestelling plaatsen? Log dan eerst even in >

Alle voordelen van Jumbo Zakelijk Bekijk het assortiment >

Maak een zakelijk account aan

Met een zakelijk account krijg je toegang tot ons speciale Jumbo Zakelijk-assortiment, zoals artikelen in grootverpakking. Ontdek de vele voordelen van een zakelijk account bij Jumbo.

Alles voor je sportkantine

Speciaal voor onze zakelijke klanten hebben we bij Jumbo maar liefst 1.000 nieuwe artikelen opgenomen. Nu kun je bij Jumbo dus terecht voor álle boodschappen voor de sportkantine. Kleine en grote verpakkingen, enkele stuks of tientallen tegelijk.

Assortiment voor in de rust

Een momentje van rust, dan kun je er weer tegenaan. Maak van de tweede helft de beste helft, met de juiste brandstof!

Bekijk het assortiment >

Assortiment voor de derde helft

Met het uitgebreide Jumbo Zakelijk assortiment in de kantine wint iedereen de derde helft!

Bekijk het assortiment >

Assortiment voor de schoonmaak

Na het sportweekend laat je alles weer blinken met de schoonmaakproducten van Jumbo. 

Bekijk het assortiment >

7 gemakken van Jumbo Zakelijk voor je sportkantine

Exclusief assortiment voor sportkantines Jumbo is elke dag euro’s goedkoper
Boodschappen bezorgd wanneer het jullie uitkomt. Ook in het weekend tijdens wedstrijden en ’s avonds tijdens de trainingen of vergaderingen, als je er toch bent.
Compleet assortiment voor de sportkantine van grootverpakkingen snacks en tosti’s tot schoonmaakartikelen en toiletpapier. Natuurlijk ook portieverpakkingen broodbeleg zoals plakjes kaas en cups met jam. Reserveer een vast bezorgmoment voor je club, of kies juist voor een flexibel moment. Betaal met pin bij het bezorgen, bestel op rekening of betaal via automatische incasso. Van iedere bestelling krijg je een overzichtelijke BTW-factuur.

Jumbo & Sport

Bij Jumbo houden we van sporten, supporten en samen winnen. En daarom doen we er alles aan om heel Nederland aan het sporten te krijgen. Van het sponsoren van wereldkampioenen tot het beschikbaar maken van onze Foodcoach app voor iedereen.

Tikkie Gezonder

Eet als een topsporter met Jumbo Foodcoach! De app geeft je een persoonlijk voedingsplan dat net zo professioneel is als dat van Steven Kruijswijk en Marianne Vos. Daarmee haal je meer resultaat uit het sporten. Jumbo Foodcoach is toe te passen op elke sport, maar ook als je niet sport kan Jumbo Foodcoach je helpen een tikkie gezonder te eten!

Meer over Tikkie Gezonder

Jumbo Foodcamp

Speciaal voor Trainers en Sporters. Met Jumbo Foodcamp brengen Jumbo en NOC*NSF hun gezamenlijke kennis over voeding en sport over. Coaches en trainers krijgen direct toepasbare tactieken op het gebied van voeding, gezondheid en beweging. En ze leren hoe ze sporters het beste uit zichzelf kunnen laten halen.

Meer over Jumbo Foodcamp

Wil je toegang tot ons speciale Jumbo Zakelijk-assortiment en/ of een zakelijke bestelling plaatsen? Log dan eerst even in >

Bestel sneller vanuit lijstjes

De eerste keer bestellen en/of op zoek naar meer producten? Bekijk onze handige lijstjes. Ook handig: maak je eigen lijstje en bestel zo je favoriete producten eenvoudig opnieuw.

Meer handige lijstjes

Een speciaal verzoek?

Ontbreekt er nog iets in het assortiment of heb je speciale wensen? Geef het ons door.

Neem contact met ons op

Service Jumbo Zakelijk

Zakelijk boodschappen bestellen Klantervaringen Jumbo service Betalen Bezorgen Veelgestelde vragen Zo werkt het 7 Zekerheden

Voor elk type bedrijf

Boodschappen voor bedrijven Boodschappen voor de zorg Boodschappen voor de kinderopvang Boodschappen voor sportkantines

Zakelijk assortiment

Alles voor de bedrijfsborrel Bier inkopen Frisdrank bestellen Fruit op het werk Grootverpakkingen Kerstpakketten Koekjes bestellen Portieverpakking Koffie op kantoor

Nóg meer assortiment

Grootverpakking snoep Lunch op kantoor bestellen Soep bestellen Thee bestellen Wijn bestellen WC papier bestellen Zakelijk assortiment Zakelijk koffie bestellen