Alles voor je sportkantine

Speciaal zakelijk assortiment voor sportkantines

Voor zakelijke klanten bieden wij naast onze 20.000 supermarktartikelen een groot zakelijk assortiment. Ook voor sportkantines. Je kunt bij ons tussendoortjes kopen, zoals een grootverpakking Cup a Soup, maar natuurlijk ook frisdrank, sportdrankjes en koffie online bestellen. En niet te vergeten: wc-papier in bulk. We bezorgen je bestelling wanneer het jou uitkomt. Elke keer weer.

Bekijk alle zakelijke artikelen

Speciaal voor zakelijke klanten

Met een zakelijk account krijg je toegang tot ons speciale Jumbo Zakelijk-assortiment, zoals artikelen in grootverpakking. Wordt de prijs van een product niet getoond? Log dan eerst even in.

Snackcorner De bar Versnaperingen Koffie / thee Verzorging & schoonmaak Gezonde kantine

Een snack voor de stevige trek

Een heerlijke snack gaat er altijd wel in. Misschien niet zo gezond, maar af en toe zondigen mag. Toch? Je hebt het verdiend na al die inspanning.

Bekijk meer zakelijk assortiment

Even bijkomen aan de bar

Van een verfrissend sportdrankje tot bier zoals in de groothandel en wijn inkopen: alle drankjes voor de sportkantine vind je voordelig bij Jumbo.

Bekijk meer zakelijk assortiment

De lekkerste versnaperingen voor tussendoor

Verpakte koekjes voor bij de koffie, een sportreep om even op te laden of snoep bestellen? Deze versnaperingen kunnen altijd tussendoor. 

Bekijk meer zakelijk assortiment

Koffie & thee: de koplopers van de sportkantine

Hoeveel kopjes koffie en thee gaan er in jullie sportkantine doorheen? Je kunt bij ons koffie en thee online bestellen. En verpakte koekjes natuurlijk ook.

Bekijk meer zakelijk assortiment

Ook schoonmaken hoort erbij

In de sportkantine willen we het graag fris houden. Met ons assortiment voor schoonmaak en verzorging komt dat wel goed. 

Bekijk meer zakelijk assortiment

Aanbod voor een gezonde sportkantine

In een sportomgeving is gezondheid een belangrijk thema. Met deze producten draag je daaraan bij. Ook fruit online bestellen behoort tot de mogelijkheden.

Bekijk meer zakelijk assortiment

Bestel sneller vanuit lijstjes

De eerste keer bestellen en/of op zoek naar meer producten? Bekijk onze handige lijstjes. Ook handig: maak je eigen lijstje en bestel zo je favoriete producten eenvoudig opnieuw.

Meer handige lijstjes

Meer bestellen voor op kantoor?

Maak je bestelling voor op het werk compleet met ons uitgebreide zakelijke assortiment.

Maak een zakelijk account aan >