Speciaal voor jou

Cadeau van Jumbo Zakelijk bij eerste bestelling

Wat leuk dat je voor de eerste keer zakelijke boodschappen bestelt bij Jumbo! Je bent meer dan welkom. Daarom mag jij zelf het welkomstcadeau kiezen. Voor ieder soort bedrijf zit er het perfecte cadeau tussen. Zo wordt boodschappen doen écht leuk.

Welk cadeau past bij jouw werkplek?

Jij mag je eigen welkomstcadeau uitkiezen, want geen kantoor, zorginstelling, kinderopvang of kantine is hetzelfde. Wel zo leuk, toch? Mag er wat meer groen op het kantoor of wil je graag een cadeau om samen met je collega's te delen? Er staat zeker iets voor je tussen! Bekijk de verschillende cadeaus en geef je keuze op in het deelnameformulier.

Grote plant in mand

Groene eyecatcher? Kies voor deze mooie plant in een donkerbruine mand met hengsels.

Type plant: Epipremnum pinnatum. Lengte: 120 cm. Staat graag op een lichte tot halfschaduwrijke plaats, zonder direct zonlicht en niet op een donkere plek. Geef de plant matig water: 1x per week. Op elk moment kunnen de bladslingers van de plant worden afgeknipt om de plant in model te houden. Goed voor het binnenklimaat.

Kerstboom

Versier jouw werkplek tijdens de feestdagen met deze kerstboom! Welke collega’s gaan de boom dit jaar versieren?

Type plant: Picea Cornica Lengte: 90 - 100 cm Wordt geleverd in decoratieve zak. Verzending vindt plaats vanaf 5 december.

HEMA kortingsvoucher t.w.v. € 35

Bij Jumbo heb je ook HEMA assortiment. Zo bieden we je nog meer artikelen voor op je werkplek

Bedrag: € 35. Keuze uit meer dan 200 HEMA producten bij Jumbo. Te besteden bij je zakelijke bestelling op jumbo.com.

Zo werkt het kiezen van een welkomstcadeau

Maak een zakelijk account aan In de bevestigings-e-mail ontvang je een unieke actiecode Plaats een eerste zakelijke bestelling op Jumbo.com of via de Jumbo app Vul in het formulier hieronder de unieke actiecode én het ordernummer van je eerste bestelling in. Kies je eigen welkomstcadeau uit.
Maak een zakelijk account aan Bekijk de actievoorwaarden

Deelnameformulier

* Na deelname ontvang je geen bevestigingsmail. Binnen uiterlijk 8 werkdagen ontvang je het gekozen welkomstcadeau.

* De in het kader van deze actie verzamelde persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met het privacy statement.

* Het order of bestelnummer vind je op de digitale bon van je eerste bestelling en in de Mijn Jumbo omgeving onder het kopje mijn bestellingen -> eerdere bestellingen.

* Als het cadeau niet meer beschikbaar is, dan heeft Jumbo het recht om het cadeau aan te passen.

Heb je een vraag?

Stel al je vragen over deze actie aan onze klantenservice. We helpen je graag!