Laden...

Zwitsal Sensitive Billendoekjes Baby 24 x 57 stuks

Zwitsal Sensitive Billendoekjes zijn speciaal ontwikkeld om de gevoelige huid op milde wijze schoon te maken en te verzorgen.

•Zwitsal Sensitive Billendoekjes reinigen en verzorgen gevoelige babybillen
•Sensitive baby billendoekjes met verzachtende olie en lotion
•Deze billendoekjes helpen luieruitslag te voorkomen
•Dermatologisch geteste Sensitive billendoekjes
•Zwitsal baby billendoekjes zijn pH-huidneutraal
•Voor de normale babyhuid heeft Zwitsal ook Lotion Billendoekjes

Zwitsal Sensitive Billendoekjes reinigen en verzorgen gevoelige babybilletjes. De babydoekjes zijn verrijkt met milde reinigingslotion en verzachtende olie en zinkzalf bestanddelen om luieruitslag te helpen voorkomen. Zinkzalf neutraliseert de agressieve werking van de urine. Verder bevatten de doekjes ook nog kamille-extracten, waardoor de huid lekker verzacht wordt. Zo hebben de billendoekjes niet alleen een reinigende werking, maar ook nog een verzorgende werking. Ze houden de babybilletjes dus zacht en beschermd. Daarnaast helpen ze om rode billetjes te voorkomen. Daarnaast zijn Zwitsal Billendoekjes Sensitive erg praktisch. De doekjes zijn namelijk makkelijk één voor één uit de verpakking te halen. Bovendien zijn ze sterk en stevig, zodat ze niet snel zullen scheuren. Daarmee zijn de billendoekjes van Zwitsal dus heel fijn in gebruik. Uiteraard worden deze sensitive baby billendoekjes uitvoerig dermatologisch getest en zijn ze pH-huidneutraal en alcoholvrij. Je weet dus zeker dat je het beste in huis haalt voor je kindje. Kortom, Zwitsal Sensitive Billendoekjes zijn ideale doekjes bij elke luierwisseling van je kindje. Zwitsal, we weten hoe het voelt.

Niets is zo heerlijk zacht als de huid van jouw baby. En net als jij willen wij dat zo houden. Daarom zorgen wij er al bijna 100 jaar voor dat onze babyverzorgingsproducten passen bij de speciale eigenschappen van het babyhuidje. We vinden het belangrijk dat onze producten mild, veilig en zacht zijn voor de huid van je baby. Daarom besteden wij veel aandacht aan de kwaliteit van onze producten. Om de kwaliteit en mildheid van onze producten te garanderen, testen we onze producten allemaal dermatologisch. Bovendien zijn onze producten (van vochtige washandjes tot snoetenpoetsers) mild en pH huidvriendelijk.

Green DotAlgemeen gerecycled

  Uitgebreide productinformatie

  Productomschrijving

  Sensitive Billendoekjes

  Gebruik en veiligheid

  • Recycling: Doos: Recyclebaar

  Algemeen gerecycled - 20 PAP

   Over de fabrikant

   Zwitsal

   www.zwitsal.nl

   www.unilever.com

   Contactgegevens:

   Unilever Dept ER
   Wirral CH63 3JW UK
   www.unilever.com

   Betaalmethode

   Online bestellen? Betaal met PIN, creditcard of Apple Pay bij levering.
   Zakelijke klanten kunnen ook op aanvraag achteraf betalen.


   Inspiratielijstjes met dit product