Laden...

Zwitsal Talkpoeder Navulling 100g

Verrijkt met olie
Dermatologisch getest
Mild
Hypoallergeen
Tegen irritaties
Verfrist

Green Dot

  Uitgebreide productinformatie

  Productomschrijving

  Talkpoeder

  Ingrediënten

  • Talc
  • paraffinum liquidum
  • parfum

  Gebruik en veiligheid

  • Recycling: Doos: Recyclebaar

  Veiligheid

  Let op: Vermijd inhalatie door zuigelingen. Uitsluitend voor uitwendig gebruik.

  • Land van oorsprong: Indonesië

  Over de fabrikant

  Zwitsal Talkpoeder is speciaal ontwikkeld voor de verzorging van moeilijk bereikbare, vochtige huidplooitjes. Zwitsal Talkpoeder verfrist en absorbeert vocht en helpt zo geïrriteerde plekjes op de huid te voorkomen. Zo blijft het babyhuidje knuffelzacht en soepel. Het beschermt tegen irritaties en verzacht rode billetjes. Tip: ook mamma's kunnen zelf Talkpoeder van Zwitsal gebruiken voor bijvoorbeeld na het scheren van je benen om irritatie te voorkomen en zorgt voor een extra gladde huid. Dubbel plezier dus van Zwitsal Talkpoeder!
  Over Zwitsal
  Niets is zo heerlijk zacht als de huid van jouw baby. En net als jij willen wij dat zo houden. Daarom zorgen wij er al bijna 100 jaar voor dat onze babyverzorgingsproducten passen bij de speciale eigenschappen van het babyhuidje.
  We vinden het belangrijk dat onze producten mild, veilig en zacht zijn voor de huid van je baby. Daarom besteden wij veel aandacht aan de kwaliteit van onze producten. Om de kwaliteit en mildheid van onze producten te garanderen, testen we onze producten allemaal dermatologisch. Bovendien zijn onze producten mild, hypoallergeen en pH-huidneutraal. Hiervoor werken onze babyexperts nauw samen met onze medische adviesraad.
  Omdat we al heel lang babyverzorgingsproducten maken, zijn al vele generaties grootgebracht met onze producten. Dat is iets waar we trots op mogen zijn.

  www.zwitsal.nl

  www.unilever.com

  Contactgegevens:

  Unilever RA
  455
  3013 AL
  NL

  Betaalmethode

  Online bestellen? Betaal met PIN, creditcard of Apple Pay bij levering.
  Zakelijke klanten kunnen ook op aanvraag achteraf betalen.


  Inspiratielijstjes met dit product