Loading...

Bier

Zo veel soorten bier. Daarom helpen we je kiezen.

Vind jouw perfecte bier

Alles over bier

Biertje? Ja, natuurlijk! Niet voor niets is bier een ongekend populaire drank. We leggen je hier alles uit over bier: van de ingrediënten tot het brouwproces. Er zijn zoveel soorten bier dat je soms niet weet wat je moet kiezen. Maar Jumbo helpt je met de handige Biervinder. In een paar stappen heb jij jouw favoriete bier gevonden. Het enige wat jij nog hoeft te doen: genieten van een ijskoud glas bier. Oh, en schenk er ook eentje in voor je vrienden. Proost.

Waar heb je zin in? Zoveel soorten bier!

Hou je van een fris pilsje op een zonnig terras of juist een mooi glas donkerbier bij de haard terwijl het buiten koud is: voor ieder moment en iedere smaak bestaat er een passende biersoort.

Bekijk alle biersoorten

Organiseer zelf een bierproeverij

Speciaal voor de echte bierliefhebbers: waar moet je op letten als je bier gaat proeven? Met deze tips organiseer jij een bierproeverij als een professional. Kijk, ruik, proef en geniet vooral.

Alles over bier proeven

Vind jouw favoriete bier

Weet je niet zo goed welk bier je het beste kunt bestellen? Met de Biervinder van Jumbo kies je het beste biertje uit voor jouw moment. Bij elke soort bier staat namelijk beschreven wat voor smaak het bier heeft en bij welke gerechten het bier goed te drinken is.

Vind jouw perfecte bier

De 4 ingrediënten van bier

Water
Graan
Hop
Gist
Alles over de ingrediënten van bier

Bier van het seizoen met extra voordeel

Het hele jaar haal je bij Jumbo bier met extra voordeel. Er zijn altijd diverse merken in de aanbieding. Bekijk welk bier nu extra goedkoop is bij jouw Jumbo. Daarnaast is er ieder seizoen een speciale bieraanbieding. Pak je voordeel!

Zo brouw je een biertje

Maak kennis met de grote bierbrouwers die de lekkerste biertjes maken. Die haal of bestel je natuurlijk gewoon bij jouw Jumbo. Maar wist je dat je ook zelf bier kunt brouwen? We leggen je stap voor stap het brouwproces uit.

Alles over bier brouwen

Ontdek de bieren van onze uitgelichte brouwers

Bekijk alle bieren

Koken met bier

Geen biertje naast je bord, maar in de pan. Bier geeft smaak aan je gerecht en je kunt er heerlijk mee stoven. Dompel je onder in de wereld van bier en ontdek onze heerlijke bierrecepten.

Alle recepten met bier

Het perfecte cadeau: bier

Op zoek naar een cadeautje voor een jarige papa of voor Vaderdag? Met bier zit je altijd goed. Stel zelf een pakketje samen met diverse soorten speciaalbier of bestel bier in cadeauverpakking.

Bestel bier in cadeauverpakking