Loading...

Speciaalbier: ontdek alle speciale bieren

Speciale bieren in allerlei soorten en maten

Speciaalbier voor de echte bierliefhebber

Het geluid van een bierflesje of bierblikje dat wordt opengemaakt, is iets waar bierliefhebbers direct blij van worden. Even bijkomen van een zware werkdag, genieten van een biertje tijdens de barbecue of gewoon tijdens een gezellige avond met vrienden. Op zoek naar nét dat beetje extra? Kies dan voor speciaalbier. Bij Jumbo heb je naast de gewone bieren volop keuze uit een uitgebreid assortiment speciale bieren, die je ook online kunt bestellen. Voor ieder moment een lekker koud biertje!

Licht en fris speciaalbier

Als de temperatuur stijgt, dan is een licht biertje een welkome verfrissing. Witbier, Radler, rosébier of Mexicaans bier (zoals een Desperados of Corona) zijn dé perfecte verkoeling voor een warme zomerdag. Een licht speciaalbiertje is ook een aanrader voor bij een gezellige picknick.

Ontdek het assortiment >

Alcoholvrij speciaalbier

Dezelfde smaak als een gewoon biertje, maar dan zonder alcohol. Ideaal voor de BOB en voor iedereen die liever geen alcohol drinkt. Wist je dat er ook alcoholvrije Radlers, witbieren en rosébieren zijn? Bekijk ons assortiment alcoholvrije bieren. Proost op de BOB!

Ontdek het assortiment >

Warm en krachtig speciaalbier

Voor de liefhebbers van een stevig biertje heeft Jumbo een breed assortiment krachtige speciaalbier soorten. Van een trappist en oud bruin bier tot zwaar of zelfs stout bier. Warm en krachtig speciaalbier kan in elk seizoen van het jaar: oftewel het hele jaar door genieten.

Ontdek het assortiment >

Bekijk ons volledige assortiment speciaalbier

Bockbier Cider Dubbel bier IPA Weizenbier Kriek Radler
Ale Amber Blond Champagnebier Lager bier Lambiek Tripel
Mexicaans bier Oud bruin bier Quadrupel Rosébier Saison Stout bier Witbier

Speciaalbier bestellen bij Jumbo

Zin in speciaalbier? Ontdek welke speciaalbier soorten Jumbo allemaal verkoopt en kies jouw favoriet. 

Bekijk het volledige assortiment

Lees alles over bier

Bier Bier aanbiedingen Biersoorten Bier proeven Koken met bier Bier ingrediënten Bier brouwen Speciaal bier