Geniet deze kerst met de beste wijnen

Kerst is hét moment om te genieten van lekker eten en drinken. Een goed glas wijn is daarbij onmisbaar. Of je nu een 5-gangendiner serveert of een kerstborrel organiseert: wijn maakt het plaatje compleet. Schenk bijvoorbeeld een mousserende wijn voor een feestelijke ontvangst. Kies mooie glazen en proost met zijn allen op een zalige kerst. Jumbo helpt je graag met het kiezen van de juiste wijnsoorten. Wil je echt iets bijzonders schenken? Kies dan één van de vele bekroonde wijnen.

Vind de perfecte wijn

Natuurlijk wil je de juiste wijn bij het juiste gerecht serveren, maar met zo’n groot aanbod is het soms een grote uitdaging. Een droge witte, een robuuste rode of een zoete rosé: voor ieder gerecht bestaat een passende wijn. Het is daarom slim om je eerst in te lezen op de verschillende wijnsoorten. Zo kom je erachter wat de beste wijn-spijscombinaties zijn.

Weet je nu ongeveer wat voor wijn je nodig hebt? Met behulp van onze Wijnvinder selecteer je de perfecte wijn.

Naar de Wijnvinder

Speciale kerstwijnen uitgelicht

Om het je makkelijk te maken heeft Jumbo de allerbeste kerstwijnen voor je uitgezocht. Zo zijn de wijnen van Terra Pura stuk voor stuk toppers die jouw kerstdiner naar een hoger niveau tillen. Sinds de opening in 2004 verovert het Chileense wijnhuis Terra Pura de markt met een variatie aan heerlijke wijnen. De goede kwaliteit is te danken aan de valleien die droge en warme zomers kennen. En dat is dan weer ideaal voor diverse druifsoorten.

Pak je voordeel

Geniet nu met extra voordeel: van 5 december 2018 t/m 1 januari 2019 geldt een speciale aanbieding voor de wijnen van Terra Pura en een aantal andere geselecteerde kerstwijnen.