Loading...

Eind 2019 opent eerste Belgische Jumbo winkel

Jumbo staat eind 2019 voor België klaar

Eind 2019 kan je ook in België je boodschappen doen bij Jumbo. Ontdek zelf dus binnenkort de voordelen van Jumbo. Zo moet je bij ons niet kiezen: bij Jumbo vind je namelijk én de beste service, én een ruim assortiment, én lage prijzen. Boodschappen doen wordt dus een feestje.

De eerste Belgische vestigingen van Jumbo Supermarkten worden geopend in Pelt, Lanaken en Rijkevorsel. Onze medewerkers staan met een grote glimlach voor je klaar in één van onze nieuwe vestigingen.

Werken bij Jumbo? 

Wil je samen met ons zorgen voor 100% tevreden klanten in België? Dan zijn wij op zoek naar jou. Want jij kan dagelijks het verschil maken. Er zijn diverse vacatures in de nieuwe filialen, kijk zelf dewelke bij jou past. 

Bekijk vacatures

Over het bedrijf Jumbo

Jumbo Supermarkten is een Nederlands familiebedrijf en bestaat al meer dan 95 jaar. Jumbo heeft in Nederland ruim 650 Jumbo winkels, 7 Jumbo Foodmarkten, 6 Jumbo City Stores en een uitgebreide online bezorgservice. Door de klant altijd centraal te stellen, is Jumbo één van de best gewaardeerde supermarktketens in Nederland geworden. En daar zijn we trots op. We gaan er alles aan doen om ook onze Belgische klanten fan te maken van Jumbo. 

Meer over het bedrijf Jumbo