Zo werkt zakelijk bestellen

Zakelijk boodschappen doen in 6 stappen

Wil je zakelijk boodschappen bestellen? We laten je stap voor stap zien hoe het werkt.

Check of Jumbo bij jou bezorgt Bekijk handige tips >
Zakelijk bestellen Assortiment Bezorgen Betalen Klantervaringen Veelgestelde vragen

Handige tips en tools voor zakelijk bestellen

Wil je nog makkelijker en sneller je zakelijke boodschappen doen? Met deze tips wordt zakelijk bestellen pas echt een fluitje van een cent.

OCI-koppeling

Maakt jouw organisatie gebruik van een specifiek inkoopsysteem zoals ProActive of AFAS? Wij kunnen dan middels een OCI-koppeling betalingen automatiseren. Graag komen we in contact om de mogelijkheden voor jouw organisatie te bekijken.

Neem contact op voor maatwerk

Budgetmonitor voor inzicht

Grote organisatie met meerdere locaties? Dan is het ook mogelijk om met een budgetmonitor te werken. Hiermee kun je het budget instellen per locatie. Zo heb je centraal, maar ook lokaal altijd inzicht in het budget.

Neem contact op voor meer info

Herhaal je bestelling

Bestel je net als veel van onze klanten elke week min of meer hetzelfde? Met 1 klik bestel je makkelijk en snel opnieuw je vorige bestelling. Daarna kun je nog wijzigingen aanbrengen, voor het geval je niet exact hetzelfde wil bestellen.

Bekijk Mijn Jumbo

Hallo vaste boodschappenlijstjes!

Maak je eigen vaste lijstje(s) met favoriete producten, voor bijvoorbeeld de lunch, de koffie of een afdeling. Met deze lijstjes voeg je alle producten met één klik toe aan je mandje. Of laat je inspireren door de lijstjes die wij al speciaal voor je gemaakt hebben.

Start met onze zakelijke lijstjes

Reserveer een bezorg- of ophaalmoment

Wil je een bestelling plaatsen? Reserveer dan eenvoudig een bezorg- of ophaalmoment. Het bezorgmoment wordt vervolgens 2,5 uur gereserveerd. Liever elke week op hetzelfde tijdstip de zakelijke boodschappen? Reserveer dan je vaste bezorg- of ophaalmoment.

Reserveer een vast moment

Ontdek het zakelijk assortiment

Bij Jumbo heb je altijd al een ruime keuze aan producten. Maar wist je dat je met een zakelijk account toegang krijgt tot een nóg uitgebreider assortiment? Denk aan grootverpakkingen en andere handige producten voor bedrijven.

Bekijk het zakelijk assortiment