Vers is ook écht vers

Groente, fruit, brood en vlees: iedere dag een winkel vol heerlijk vers. Vind je een product met de datum van vandaag? Dan krijg je het product gratis mee. Dit geldt niet voor de producten die in ons verspilmeubel liggen.

Houdbaarheidsgarantie

Bij Jumbo is alles heerlijk vers. Dat zie je en dat proef je. Versgebakken brood, knapperige groente, versbereide maaltijden, mals vlees en sappig fruit. Wat we oogsten, gaat rechtstreeks naar de winkel of wordt met veel zorg meteen verpakt. Zo zorgen we ervoor dat onze producten altijd lekker vers zijn. Als een product toch niet vers is, kun je het omruilen voor een vergelijkbaar product.

Onze producten zijn minstens tot en met morgen houdbaar

Vind je een product met de THT-datum van vandaag en ligt het niet in het verspilmeubel? Dan krijg je het product gratis mee. Dit geldt niet voor producten die uit onze eigen keuken komen (ultravers) of producten die één dag houdbaar zijn. Bestel je verse boodschappen online? Dan laten we je altijd weten hoelang een product minimaal houdbaar is na levering. Zo is vers ook écht vers.

Houdbaarheidsgarantie

Wij garanderen dat onze producten minstens tot en met morgen houdbaar zijn. Vind je ondanks onze zorg in de winkel toch:

Een product met de datum van vandaag, dan krijg je het gratis mee als dank voor je melding.  Een product met een verstreken houdbaarheidsdatum, dan ontvang je als dank voor de melding één exemplaar van het betreffende product met een goede datum gratis.

Uitgezonderd zijn producten die voor Jumbo één dag verkoopbaar zijn, zoals dagvers brood, vers afgebakken snacks, vers geperst sap uit de sapmachine en de krant. Dit geldt ook voor bloemen en onze ultraverse producten uit onze eigen keukens die onze versspecialisten en koks in de winkel vers samenstellen, zoals borrelschalen, vers belegde broodjes, pizza’s, wokgerechten, stamppotjes, kibbeling, korstschelpen, yoghurt uit de yoghurttap en sushi.

Samen minder verspillen

Als onderdeel van onze missie om voedselverspilling te verminderen, vind je in de winkels producten met de datum van vandaag in een apart meubel die met korting worden verkocht. Deze producten – welke ook herkenbaar zijn aan een specifieke sticker – zijn uitgesloten van de houdbaarheidsgarantie. 

Op een Pick Up Point en via Klantenservice hebben we geen winkelvoorraad ter plaatse en kunnen we hierdoor niet in alle gevallen het product gratis geven. In dit geval geven we je een korting op je volgende bestelling, ter waarde van de prijs van het product.

We geven producten met een verstreken houdbaarheidsdatum nooit mee om redenen van productaansprakelijkheid. Ook niet ten behoeve van goede doelen als voedselbanken en kinderboerderijen.

Jumbo klantenservice

Stel je vragen over de 7 Zekerheden aan onze klantenservice. We helpen je graag!