Hallo Jumbo's 7 Zekerheden

Da's leuk boodschappen doen

Bij Jumbo geloven we dat boodschappen doen wél leuk kan zijn. We willen je iedere dag verrassen met de unieke combinatie van een groot assortiment én de beste service én euro’s goedkoper. Daar kun je op rekenen dankzij onze 7 Zekerheden. Met deze unieke beloften én garanties doen we wat we beloven. Iedere dag opnieuw.

Open en eerlijk

De voorwaarden van onze 7 Zekerheden:

Geneesmiddelen, rookwaren, alcoholische dranken, plastic tasjes en zuigelingenvoeding (0-6 maanden) verstrekken we niet gratis vanwege wettelijke voorschriften. Cadeau- en telefoonkaarten worden niet gratis verstrekt. In geval van overmacht door een stroomstoring, automatiseringsstoring of een andersoortige, door de (online) winkel niet te voorziene calamiteit, vervallen de rechten die aan de 7 Zekerheden kunnen worden ontleend.

De bedoeling van de 7 Zekerheden

De 7 Zekerheden zijn bedoeld voor alle Jumbo-klanten tijdens het normale aankoopproces. Wanneer komt vast te staan dat een bezoeker misbruik wil maken c.q. maakt van de 7 Zekerheden, behouden wij ons het recht voor om niet tot gratis verstrekking van een product of producten over te gaan.

Deze informatie is van toepassing op alle 7 Zekerheden. In gevallen waarin de 7 Zekerheden, zoals beschreven in de 7 Zekerheden-folder en op Jumbo.com, niet volstaan, zijn het oordeel van de winkelmanager, Pick Up Point chef en manager Klantenservice bepalend.

Meer over Jumbo

Formule 7 Zekerheden Organisatie Feiten en cijfers Sponsoring Spreekbeurt of werkstuk Duurzaamheid