Euro's goedkoper

Met onze laagsteprijsgarantie ben je altijd goedkoop uit. Je kassabon is het bewijs. Vind je tóch precies hetzelfde merkartikel dat goedkoper is? Dan krijg je het product gratis en passen we onze prijs aan.

Zo werkt het

Bij Jumbo doen we er alles aan om ervoor te zorgen dat lekker én gezond eten voor iedereen betaalbaar is. Daarin gaan we echt een stap verder. Zo controleren we dat we de goedkoopste zijn in het marktgebied, van de door ons geselecteerde supermarkten bij jou in de buurt.

Naast deze laagsteprijsgarantie op precies dezelfde merkartikelen, krijg je ook elke dag voordeel op heel veel dagelijkse boodschappen zoals groente, vlees, Jumbo koffie en Jumbo toiletpapier. Dit zijn onze Altijd Lage Prijs producten. Deze producten zijn laag in prijs en hebben ook een uitstekende kwaliteit.

Maar het wordt zelfs nóg voordeliger met veel producten die tijdelijk Extra Goedkoop zijn. En hou je van iets lekkers, maar kun je niet kiezen? Pak dan je voordeel met de gevarieerde Kies & Mix producten. Zo ben je bij Jumbo iedere dag euro’s goedkoper uit.

Hoe werkt het?

Het moet gaan om exact hetzelfde A-merkartikel.
De garantie geldt niet voor reclames of andere tijdelijke prijsverlagingen elders. Geneesmiddelen, rookwaren, alcoholische dranken en zuigelingenvoeding (0-6 maanden) verstrekken we niet gratis vanwege wettelijke voorschriften. Laat de kassabon zien als bewijs voor de melding. Je krijgt maximaal één exemplaar van het product gratis. Heb je eenmaal een product gratis ontvangen, dan kun je niet direct nogmaals het product gratis verkrijgen, ook niet bij een andere Jumbo. De garantie geldt ten opzichte van door ons geselecteerde supermarkten in de buurt bij jouw Jumbo. Een overzicht van de geselecteerde supermarkten vind je op de desbetreffende winkelpagina. Zie Jumbo.com/winkels. De garantie is ook van toepassing op online bestellingen bij jouw Jumbo winkel. Jumbo behoudt het recht de prijsmelding eerst te controleren alvorens over te gaan tot vergoeding en/of prijsaanpassing. Wijkt de kassaprijs van een product af van de schapprijs? Dan krijg je het product maximaal 1 keer gratis.
Vind winkel

Nieuw onderzoek wijst uit: Jumbo de goedkoopste

Jumbo blijft de goedkoopste supermarkt in jouw marktgebied. Jumbo is namelijk met de laagste prijslijn de goedkoopste supermarktformule van Nederland. Dat mag je concluderen uit het prijsvergelijkingsonderzoek van de toonaangevende EFMI Business School. We hebben namelijk onze unieke Euro's goedkoper zekerheid; een optelsom van onze bekende 'laagsteprijsgarantie', 'Altijd Lage Prijzen' en onze 'Extra Goedkoopjes' in de seizoenen.

Nóg meer voordeel

Ken je onze Altijd Lage Prijs producten? Uit onze huismerken en versproducten hebben we een mooie selectie gemaakt die niet tijdelijk, maar altijd laag geprijsd is.

Bekijk de Altijd Lage Prijs producten Bekijk alle Extra Goedkoop aanbiedingen

Oók online

De laagsteprijsgarantie geldt bij Jumbo ook online. Op een Pick Up Point en via Klantenservice hebben we geen winkelvoorraad ter plaatse. Daarom kunnen we niet in alle gevallen het product gratis geven. In dit geval geven we je een korting op je volgende bestelling, ter waarde van de prijs van het product.

Gegarandeerd de laagste prijs betekent bij Jumbo.com ook dat je voor wichtartikelen alleen betaalt voor het gewicht dat je daadwerkelijk ontvangt. Bestel je bijvoorbeeld een kilo appels en worden deze afgewogen op 980 gram? Dan betaal je uiteraard voor 980 gram, dit zie je terug op de sticker op het product en op de digitale bon.