Wat eten we vandaag recepten

Zoek makkelijk en snel de Wat eten we vandaag-recepten van jouw voorkeur.

Aardappel Rijst Pasta Vega Vlees Vis

Zoek snel binnen de Wat eten we-recepten

Deze week op het menu onder de €2 p.p.

Maandag 27 maart t/m vrijdag 31 maart 2023.

Bekijk alle weekmenu's

Wat eten we vandaag? 5x vega

Ook zonder vlees en vis kun je een heerlijk weekmenu maken. Laat je inspireren door onze vega recepten van Wat eten we vandaag?.

Meer vega inspiratie

Handige hulp bij het koken

Kun je af en toe wel een helpende hand in de keuken gebruiken? Op ons YouTube kanaal vind je handige tips en tricks om koken nog leuker en makkelijker te maken. Niet alleen heerlijke recepten, maar ook de basics leer je eenvoudig en snel met onze inspirerende video’s. Kook stap voor stap met ons mee en zet in een handomdraai een lekker recept op tafel! Wat eet jij vandaag?

Bekijk alle kooktips

Wat eten we tijdens het najaar?

Geniet van al het moois én lekkers van het najaar. Wat is er gezelliger dan samen binnen genieten van een warme stamppot of zelfgemaakte soep? Bij Jumbo vind je alles voor de lekkerste najaarsrecepten en dat alles natuurlijk voor de laagste prijs. 

Soep recepten Stamppot recepten Groente recepten Mexicaanse recepten Bakrecepten Ovenschotel recepten Gezonde recepten

Wat gaan we eten vandaag?

Bij Jumbo vind je de lekkerste recepten, inspirerende video’s en handige kooktips waarmee je altijd antwoord vindt op de vraag ‘wat eten we vandaag’. Of je nu zin hebt in een snelle hap, een uitgebreid diner of een feestelijke lunch; we inspireren je graag met heerlijke recepten.

Wat dacht je van een zelfgemaakte broccolisoep, een winterse andijviestamppot of frisse maaltijdsalade?  Duik in onze rijke database vol recepten en kies er eentje uit voor vandaag. Wat ga jij eten vandaag?

Bekijk alle recepten Bekijk alle weekmenu's

Veelgestelde vragen Wat eten we

Wat gaan we eten we vandaag?

Waar vind ik de recepten van 'Wat eten we?'

*De prijzen op deze pagina zijn per gerecht gemiddeld €2 per persoon o.b.v. 4 personen en prijswijzigingen voorbehouden.