Loading...

Winacties en spaaracties

Hier vind je alle winacties, spaaracties en aanbiedingen op een rijtje. Doe mee en wie weet win jij wel een van die mooie prijzen. We nemen altijd persoonlijk contact op met de winnaars en vermelden de winnaars ook op onze website.

Pas op voor nepacties

Via social media, e-mail en whatsapp zijn er (win)acties in de omloop die niet afkomstig zijn van Jumbo. Al kan het soms lijken dat ze wel door Jumbo verzonden zijn. In de berichten worden vaak Jumbo waardebonnen ter waarde van €100, €250 of €500 of gratis krasloten aangeboden. Meer informatie over nepacties >

Spaar mee voor hoge korting op MasterChef pannen en steamer

Haal de chef in jou naar boven met de MasterChef pannen van professionele kwaliteit. De pannen zijn van roestvrij staal, vaatwasmachinebestendig en kunnen zelfs in de oven. Door je dagelijkse boodschappen bij Jumbo te doen, spaar je voor hoge kortingen op de pannen en steamer van MasterChef. Zo ben jij zeker onder de pannen!

- De actie loopt van dinsdag 2 oktober 2019 t/m dinsdag 21 januari 2020. -

Lees meer

Verzilver je Dagje Uit munten voor korting op de leukste Dagjes Uit!

Van 13 maart t/m 30 april 2019 heb je bij Jumbo kunnen sparen  voor hoge kortingen voor de leukste Dagjes Uit. Jouw kortingsmunten t.w.v. 2,50 euro kun je stapelen tot een korting van wel 25 euro per kaartje. De Dagje Uit munten kunnen t/m 5 januari 2020 ingeleverd worden.

Lees meer

Iedere jarige job verdient een cadeautje

Jumbo trakteert! Ben jij binnenkort jarig? Dan willen we je graag verrassen met een leuk cadeautje. Wat dacht je van 20% korting op alle taarten, gebak en vlaaien? Laat je verder inspireren door de handigste tips en de lekkerste recepten voor een knalfeest! Zo wordt jouw verjaardag nóg leuker en voordeliger! Ben je benieuwd hoe je deze korting kunt krijgen? Klik dan snel verder.

Lees meer

Stem op jouw favoriete product

Een aantal van onze producten zijn in de race voor de titel ‘Beste Product van het jaar 2019-2020’. Breng een stem op jouw favoriete product uit en maak kans op 1 van de 3 Samsung Galaxy Tabs t.w.v. 157 euro.

- Deze actie loopt van 1 oktober t/m 19 november. -

Lees meer

20 x kans op een Crock-Pot slowcooker

Heb jij de puzzel uit het Hallo Jumbo magazine opgelost? Goed gedaan! Vul dan hier het antwoord in en maak kans op 1 van de 20 Crock-Pot slowcookers t.w.v. 59 euro.

- Deze actie loopt van 09 okt t/m 5 nov 2019 -

Lees meer

Gratis Felix dekentje bij aankoop van minimaal 10 euro aan Felix actieproducten

Tijdens een hele dag kattenkwaad uithalen is het af toe ook tijd voor een pauze. Op deze knuffelzachte en warme Felix deken kan jouw kleine deugniet heerlijk op uitrusten of lekker verder spelen.

- Deze actie loopt van woensdag 9 oktober t/m dinsdag 5 november. -

Lees meer

Maak kans op een bioscoopbon bij aankoop van 3 Wasa-producten!

Met vrienden of familie naar jouw favoriete bioscoopzaal? Koop nu 3 Wasa-producten en maak kans op één van de vijftig bioscoopbonnen ter waarde van 50,- euro!

Deze actie loopt van woensdag 9 oktober t/m dinsdag 5 november 2019 en geldt alleen op Jumbo.com -

Lees meer

Maak met Spa kans op 1 van de 15 fitbits

Spa Bruisend biedt zoveel variatie dat het nog leuker en makkelijker wordt om je drinkroutine te verbeteren. Ook je routine om meer te bewegen verbeteren? Koop 2 actieproducten van Spa en maak kans op één van de 15 Fitbits.

Deze actie loopt van woensdag 16 oktober t/m dinsdag 12 november 2019. -

Lees meer

Maak kans op een Barilla-pakket bij aankoop van 3 Barilla-producten!

De juiste hoeveelheid spaghetti? Exact de juiste kooktijd? Koop 3 stuks pasta, pesto en/of saus van Barilla en maak kans op één van de 50 Barilla-pakketten, gevuld met o.a. een Barilla spaghetti-meter, een kooktimer en natuurlijk de producten van Barilla, Masters of Pasta!

- Deze actie loopt van woensdag 16 oktober t/m dinsdag 12 november en geldt alleen op Jumbo.com -

Lees meer

Win een van de 100 Philips airfryers bij aankoop van 1 CêlaVíta en 1 Calvé mayonaise product

Wil jij een gezondere manier ontdekken om te frituren? Zet dan CêlaVíta aardappeltjes en Calvé mayonaise op het menu vanavond! Bij aankoop van 1 CêlaVíta en 1 Calvé mayonaise product maak je kans op een van de 100 Philips Airfryers ter waarde van €129,99.

- Deze actie loopt van maandag 7 oktober t/m zondag 17 november 2019. -

Lees meer

Gratis ontbijtbeker bij aanschaf van 1x Quaker Cruesli of Kids en 1x Campina yoghurt of kwark

Eet jij je ontbijt ook graag on the go? Of neem jij je ontbijtje bijvoorbeeld altijd mee naar werk? Ontvang nu een gratis ontbijtbeker bij aanschaf van 1x Quaker Cruesli of Kids en 1x Campina yoghurt of kwark. Handig!

- Deze actie loopt van woensdag 16 oktober t/m dinsdag 10 december. -

Lees meer

Check snel of jij in de prijzen bent gevallen

Heb jij meegedaan aan een van onze vele prijsvragen? Dan wil je vast zo snel mogelijk weten of je een prijs gewonnen hebt.

Lees meer

Aanbiedingen en voordeel

Weekaanbiedingen

Deze week extra voordeel

Bekijk aanbiedingen >
Seizoensaanbiedingen

Ieder seizoen de beste aanbiedingen

Bekijk aanbiedingen >
Geen Bestelkosten

Bij geselecteerde producten

Bekijk aanbiedingen >
Altijd Lage Prijs

Verdienen op je boodschappen

Bekijk aanbiedingen >