Jumbo Dagjes Uit

We gaan er weer op uit! Spaar nu Jumbo Extra’s punten voor de hoogste korting op de 100 leukste dagjes uit. Zoals attractieparken, dierentuinen, musea, speelparadijzen, actieve uitjes en high teas. Of haal de Max Verstappen in je naar boven en ga virtueel racen in het Formule 1 Racing Centre. Download de Jumbo Extra’s app, activeer je pas en spaar mee!

Download Jumbo Extra’s app Bekijk de actievoorwaarden >

Zo werkt de actie

Koop de actieproducten en spaar met de Jumbo Extra’s app of pas punten voor korting op een Dagje Uit naar keuze. Bij het inwisselen van 100 punten krijg je €2,50 korting op een uitje naar keuze. En dan stapelen maar: dit kan oplopen tot wel 30 euro korting op een kaartje voor een uitje naar keuze. Wissel je punten in voor de hoogste korting op de leukste dagjes uit in de Jumbo Extra’s app. Punten sparen en inwisselen kan nu het hele jaar door.

Kies jouw favoriete Dagje Uit

Bekijk alle uitjes

Kleur en maak kans op iedere maand gratis entree bij deelnemende parken

Zo werkt de actie

Download de kleurplaat en print hem uit. Kleur de kleurplaat in. Lever hem voor dinsdag 7 juni 2022 in bij de servicebalie van een Jumbo winkel (uitzondering van Jumbo City's)

Bekijk de actievoorwaarden op de voorzijde van de kleurplaat.

Download de kleurplaat

Voordelige Superdeals

Geregeld kan je een ander Dagje Uit boeken met extra hoge korting: een zogenaamde Superdeal! Een Superdeal is alleen in die week te boeken en te bezoeken (ma-zon boeken én bezoeken). Bij boeking kies je de datum waarop je wil gaan. In het geval van de Superdeal is dat altijd die week waarop de Superdeal te boeken is. Voor deze deals zijn beperkte aantallen beschikbaar. Hiervoor geldt: op=op, dus wees er snel bij. Houd de Jumbo Extra’s app in de gaten voor de Superdeals.

Ontdek alle Superdeals in de app

Ontdek alle voordelen van Jumbo Extra’s

Vanaf nu zijn je dagelijkse boodschappen bij Jumbo Extra’s waard. Zo wordt boodschappen doen nóg leuker. Met de Jumbo Extra’s app of pas spaar je voor gratis boodschappen, maar dus ook voor de hoogste korting op de leukste dagjes uit. Download snel de app of activeer je Extra's pas en begin direct met sparen.

Alles over Jumbo Extra’s

Veelgestelde vragen Dagje Uit

Hoe spaar ik mee voor Dagje Uit?

Van wanneer tot wanneer kan ik een Dagje Uit?

Hoeveel korting kan ik sparen?

De hoogste korting is niet meer beschikbaar, wat nu?

De korting is minder geworden, hoe kan dit?

Kan ik de datum van mijn bezoek wijzigen?

Bekijk alle veelgestelde vragen

Andere vraag?

Stel al je vragen over deze actie aan onze klantenservice.
We helpen je graag!