Loading...

Jumbo Dagjes Uit

We mogen weer!

Spaar mee via Jumbo Extra's

Samen zorgen we voor een veilig bezoek

Gelukkig, we mogen er weer voorzichtig op uit. Attractieparken, natuurparken, dierentuinen en kinderboerderijen zijn weer open. Met de Jumbo Extra’s pas of app spaar je makkelijk tot hoge kortingen op de 100 leukste Dagjes Uit. Wanneer je actieproducten koopt, krijg je punten op jouw Jumbo Extra’s pas of app. Wissel je jouw Jumbo Extra’s punten in, dan zorgen wij samen met de aanbieder van jouw Dagjes Uit voor een veilig bezoek, waarbij de laatste maatregelen altijd in acht worden genomen.

Download Jumbo Extra’s app Bekijk de actievoorwaarden >

Kies jouw favoriete Dagje Uit

Bekijk alle uitjes

Win iedere maand gratis entree voor 5 personen bij 2 deelnemende parken

Zo doe je mee:

Kleur de kleurplaat in. Lever uiterlijk 14 augustus de kleurplaat in bij een Jumbowinkel bij jou in de buurt. Op uiterlijk woensdag 18 augustus worden de prijswinnaars bekend gemaakt. Op woensdag 25 augustus wordt de landelijke winnaar bekend gemaakt.
Download de kleurplaat

Voordelige Superdeals

Geregeld kan je een ander Dagje Uit boeken met extra hoge korting: een zogenaamde Superdeal! Een Superdeal is alleen in die week te boeken en te bezoeken (ma-zon boeken én bezoeken). Bij boeking kies je de datum waarop je wil gaan. In het geval van de Superdeal is dat altijd die week waarop de Superdeal te boeken is. Voor deze deals zijn beperkte aantallen beschikbaar. Hiervoor geldt: op=op, dus wees er snel bij. Houd de Jumbo Extra’s app in de gaten voor de Superdeals.

Ontdek alle Superdeals in de app

Zo werkt de actie

Koop de actieproducten en spaar met de Jumbo Extra’s app of pas punten voor korting op een Dagje Uit naar keuze. Bij het inwisselen van 100 punten krijg je €2,50 korting op een uitje naar keuze. En dan stapelen maar: dit kan oplopen tot wel 30 euro korting op een kaartje voor een uitje naar keuze. Wissel je punten in voor de hoogste korting op de leukste dagjes uit in de Jumbo Extra’s app. Punten sparen en inwisselen kan nu het hele jaar door.

Ontdek alle voordelen van Jumbo Extra’s

Vanaf nu zijn je dagelijkse boodschappen bij Jumbo Extra’s waard. Zo wordt boodschappen doen nóg leuker. Met de Jumbo Extra’s app of pas spaar je voor gratis boodschappen, maar dus ook voor de hoogste korting op de leukste dagjes uit. Download snel de app of activeer je Extra's pas en begin direct met sparen.

Alles over Jumbo Extra’s

Veelgestelde vragen Dagje Uit

Hoe spaar ik mee voor Dagje Uit?

Van wanneer tot wanneer kan ik een Dagje Uit?

Hoeveel korting kan ik sparen?

De hoogste korting is niet meer beschikbaar, wat nu?

De korting is minder geworden, hoe kan dit?

Kan ik de datum van mijn bezoek wijzigen?

Bekijk alle veelgestelde vragen

Andere vraag?

Stel al je vragen over deze actie aan onze klantenservice.
We helpen je graag! Laat het ons weten via het contactformulier of:

Facebook
08.00 - 20.00 uur (ma. t/m zo.)
Twitter
08.00 - 20.00 uur (ma. t/m zo.)
0800 022 01 61
08.00 - 20.00 uur (ma. t/m za.)
Wachttijd is langer dan normaal