Voor ál je boodschappen

Laat je verrassen door ons grote assortiment. Mis je toch iets? Kijk op Jumbo.com/service of geef het aan ons door.

Voor ieder moment, ieder huishouden en elk seizoen willen we graag de juiste producten in jouw winkel hebben. Ontdek het grote assortiment merkartikelen, de kwaliteit van ons Jumbo Huismerk, de restaurantwaardige producten van La Place, ons ruime aanbod in vers, versbereide maaltijden, versgebakken brood tot sluitingstijd en nog véél meer. Er is volop keuze met ons enorme assortiment van meer dan 20.000 producten.

Omdat het aantal producten kan wisselen per winkel, kan het zijn dat je iets niet kunt vinden dat op je boodschappenlijst staat. Laat het ons dan weten in de winkel of via onze klantenservice. We zoeken een goed alternatief. Je kunt natuurlijk ook bestellen op Jumbo.com. Zo zijn we er voor ál je boodschappen.

Een groot online supermarktassortiment

Op Jumbo.com bieden wij het meest uitgebreide supermarktassortiment. Mis je toch nog een product in ons assortiment? Laat het even weten! Door de benodigde levertijd zijn enkele producten niet online verkrijgbaar. Denk hierbij aan vers brood, de krant of sushi. Tevens verkopen we online geen kraskaarten, cadeaukaarten, loterijtickets en planten.