Grootverpakking bestellen: veel & voordelig

Voor zakelijke klanten kun je naast onze 20.000 supermarktartikelen met behulp van ons speciaal assortiment ook zakelijk boodschappen bestellen. Dit kun je alleen bestellen als je een zakelijk account hebt. Veel producten kunje in een handige grootverpakkingen kopen of juist als speciale kleine eenheden. We laten je hier zien welke producten  je in grootverpakking kunt bestellen. Het is mogelijk om de zakelijke boodschappen op rekening te doen. Er zijn ook nog andere betaalmiddelen. 

Snel naar

Koffie, thee en meer Broodbeleg Drinken Schoonmaak & Hygiëne Tussendoortjes Snacks

Grootverpakking koffie, thee en toebehoren

Koffie op kantoor: het product dat het er het hardst doorheen vliegt. Bij Jumbo vind je je favoriete koffie, thee en toebehoren in handige grootverpakking.

Bekijk meer koffie, thee en toebehoren

Het beste broodbeleg in grootverpakkingen kopen

Van eiersalade tot zoet beleg: degenen die handige grootverpakkingen kopen, eten nooit een droge boterham. 

Bekijk meer broodbeleg

Altijd genoeg drinken op voorraad

Van een dorstlessend watertje tot een flesje chocomel of een tray frisdrank: laat je grootverpakking drinken bezorgen en bespaar jezelf een hoop gesjouw.

Bekijk meer drinken

Schoonmaak & hygiëne, handig in grootverpakking

Ook huishoudelijke artikelen kun je in grootverpakkingen kopen. Zo grijp je met wc-papier in bulk nooit mis. En dat geldt ook voor overige hygiëneproducten.

Bekijk meer schoonmaakproducten

Genoeg tussendoortjes voor de lekkere trek

Of het nu om een snoep grootverpakking gaat of voorverpakte koekjes: met deze grootverpakkingen tussendoortjes is er altijd iets te snaaien.

Bekijk meer tussendoortjes

Snacks in alle soorten en maten

Lunchen met lekkers uit de frituur? Moet kunnen op z'n tijd. En ook op de bedrijfsborrel mag een schaal met borrelhapjes niet ontbreken. Er is voor elk wat wils.

Bekijk meer snacks

Service Jumbo Zakelijk

Zakelijk boodschappen bestellen Klantervaringen Jumbo service Betalen Bezorgen Veelgestelde vragen Zo werkt het 7 Zekerheden

Voor elk type bedrijf

Boodschappen voor bedrijven Boodschappen voor de zorg Boodschappen voor de kinderopvang Boodschappen voor sportkantines

Zakelijk assortiment

Alles voor de bedrijfsborrel Bier inkopen Frisdrank bestellen Fruit op het werk Grootverpakkingen Kerstpakketten Koekjes bestellen Portieverpakking Koffie op kantoor

Nóg meer assortiment

Grootverpakking snoep Lunch op kantoor bestellen Soep bestellen Thee bestellen Wijn bestellen WC papier bestellen Zakelijk assortiment Zakelijk koffie bestellen

16 september 2022 | Auteur: Jumbo
Deze pagina is voor het laatst aangepast op 16 maart 2023