Jumbo Zakelijk assortiment

Speciaal Jumbo Zakelijk assortiment

Voor zakelijke klanten bieden wij naast onze 20.000 supermarktartikelen ook een speciaal Jumbo Zakelijk-assortiment. Dit kun je alleen bestellen als je een zakelijk account hebt. Daar vind je veel producten in een handige grootverpakking of juist speciale kleine eenheden. De komende maanden breiden we het Jumbo Zakelijk-assortiment steeds meer uit.

Bekijk zakelijke artikelen Hoe werkt zakelijk bestellen >

Speciaal voor zakelijke klanten

Met een zakelijk account krijg je toegang tot ons speciale Jumbo Zakelijk-assortiment, zoals artikelen in grootverpakking. Wordt de prijs van een product niet getoond? Log dan eerst even in.

Zakelijk bestellen Zo werkt het Bezorgen Betalen Klantervaringen Veelgestelde vragen

Voor elk type bedrijf

Wil jij ook zakelijk boodschappen bestellen, maar staat jouw branche hier nog niet bij? Ook dan kun je gewoon gebruikmaken van het Jumbo zakelijk assortiment. Neem voor vragen contact op met de klantenservice.

Bedrijven & kantoren

Boodschappen voor bedrijven & kantoren >

Zorgorganisaties

Boodschappen voor de zorg >

Kinderopvang

Boodschappen voor de kinderopvang >

Sportkantines

Boodschappen voor sportkantines >

Wil je toegang tot ons speciale Jumbo Zakelijk-assortiment en/ of een zakelijke bestelling plaatsen? Log dan eerst even in >

Grootverpakkingen

Altijd genoeg op voorraad hebben en dat ook nog eens extra voordelig? Ga voor grootverpakkingen. Een selectie van het Jumbo Zakelijk assortiment kun je namelijk ook in grootpakkingen kopen.

Kopje koffie?

Voor de meesten een must om de werkdag mee te starten: koffie. Of jullie nu cups, pad of koffiebonen gebruiken: koffie bestellen voor op het werk doe je makkelijk, snel en voordelig bij Jumbo. 

 

Lekker lunchen

Samen lunchen is belangrijk. Even ontspannen, andere praat én genieten van iets lekkers. Alles voor de lunch voor op kantoor bestellen, doe je ook nog eens voordelig dankzij het het Jumbo Zakelijk assortiment.

Boodschappen voor de borrel

Mag jij de bedrijfsborrel organiseren en bestellen? Ontdek dan ook ons assortiment voor de zakelijke borrel. Van bier tot wijn en alcoholvrij. En denk je ook aan iets te knabbelen? Dat wordt een geslaagde borrel!

Zakelijk assortiment per categorie

Snel de juiste producten vinden? Dankzij onze handige categorieën heb je je zakelijke boodschappen zo gevonden. Veel producten kun je ook in grootverpakkingen kopen.

Maak een zakelijk account aan >

Zakelijk assortiment

Zakelijk assortiment Grootverpakkingen Zakelijk koffie bestellen Lunch op kantoor bestellen Alles voor de bedrijfsborrel Bier inkopen Fruit op het werk Koekjes bestellen Frisdrank bestellen

Service Jumbo Zakelijk

Zakelijk boodschappen bestellen Jumbo service 7 Zekerheden Betalen Bezorgen Veelgestelde vragen Zo werkt het

Voor elk type bedrijf

Boodschappen voor bedrijven Boodschappen voor de zorg Boodschappen voor de kinderopvang Boodschappen voor sportkantines