Loading...

Jumbo Zakelijk assortiment

Speciaal Jumbo Zakelijk assortiment

Voor zakelijke klanten bieden wij naast onze 20.000 supermarktartikelen ook een speciaal Jumbo Zakelijk-assortiment. Dit kun je alleen bestellen als je een zakelijk account hebt. Daar vind je veel producten in een handige grootverpakking of juist speciale kleine eenheden. De komende maanden breiden we het Jumbo Zakelijk-assortiment steeds meer uit.

Bekijk zakelijke artikelen Hoe werkt zakelijk bestellen >

Speciaal voor zakelijke klanten

Met een zakelijk account krijg je toegang tot ons speciale Jumbo Zakelijk-assortiment, zoals artikelen in grootverpakking. Wordt de prijs van een product niet getoond? Log dan eerst even in.

Voor elk type bedrijf

Wil jij ook grootverpakkingen kopen en andere handige producten, maar staat jouw branche hier nog niet bij? Ook dan kun je gewoon gebruikmaken van het Jumbo zakelijk assortiment. Neem voor vragen contact op met de klantenservice.

Bedrijven & kantoren

Bekijk assortiment voor bedrijven >

Zorgorganisaties

Bekijk assortiment voor de zorg >

Kinderopvang

Bekijk assortiment voor kinderopvang >

Sportkantines

Bekijk assortiment voor sportkantines >

Grootverpakking & meer per categorie

Snel de juiste producten vinden? Dankzij onze handige categorieën heb je je zakelijke boodschappen zo gevonden. Veel producten kun je ook in grootverpakkingen kopen.

Zakelijk assortiment

Zakelijk assortiment Alles voor op kantoor Alles voor de zorg Alles voor de kinderopvang Alles voor sportkantines Alles voor de koffiepauze Alles voor de lunch Alles voor de bedrijfsborrel

Service Jumbo Zakelijk

Jumbo Zakelijk Service 7 Zekerheden Betalen Bezorgen Veelgestelde vragen Zo werkt het

Voor elk type bedrijf

Bedrijven & kantoren Zorgorganisaties Kinderopvang Sportkantines