Bedrijfsborrel of zakelijke borrel organiseren?

Feest op kantoor of zomaar een bedrijfsborrel organiseren om de week af te sluiten? Met Jumbo heb je alle benodigdheden voor een zakelijke borrel makkelijk, snel en voordelig geregeld. Laat je collega's heerlijk genieten van de lekkerste drankjes en hapjes tijdens de borrel. En goed om te weten: de zakelijke borrel is aftrekbaar!

Snel naar

Diverse bieren Wijn en rosé Frisdrank Chips en zoutjes Frituursnacks en tapas Gezonde snacks

Proosten met een pilsje op de zakelijke borrel

Bier inkopen voor op het werk? Bij Jumbo hebben we pils van allerlei merken, in blik of fles. Net wat het meest geliefd is op jullie bedrijfsborrel.

Bekijk alle pils

Alcoholvrije bedrijfsborrel organiseren?

Er moet altijd iemand nog rijden na de zakelijke borrel. Zorg daarom ook voor alcoholvrije drankjes als jij de bedrijfsborrel moet organiseren. Of ga zelfs voor een complete alcoholvrije borrel.

Bekijk alle alcoholvrije bieren

Borrelen met een mooie selectie speciaalbier

Op zoek naar leuke borrel-ideeën? Pak eens flink uit een paar heerlijke speciaalbiertjes op de zakelijke borrel. Er is voor ieder wat wils.

Bekijk al het speciaalbier

De beste borrelwijnen - rood

Zakelijk wijn bestellen voor de borrel op het werk? De liefhebbers van rode wijn kunnen hun hart ophalen bij Jumbo. 

Bekijk alle rode wijnen

De beste borrelwijnen - wit

Vergeet de witte wijn niet als jij de borrel moet organiseren. Van een frisse, droge  tot een fruitige, volle: ontdek de lekkerste witte borrelwijnen.

Bekijk alle witte wijnen

De beste borrelwijnen - rosé

Rosé is een relatief jonge wijn en daardoor lekker betaalbaar. Maar bovenal: de ideale gast op de zakelijke borrel. Proost!

Bekijk alle rosé

Frisdrank: lekkere dorstlessers in alle kleuren

Van sinas tot spa rood en van cola light tot ice tea: een krat of tray frisdrank is onmisbaar tijdens de bedrijfsborrel.

Bekijk alle frisdranken

De lekkerste hapjes voor bij de borrel op het werk

Een kraaklekker chipje of zoutje mag natuurlijk niet ontbreken tijdens de borrel op werk. Het staat zo op tafel en is altijd populair. 

Bekijk alle chips en zoutjes

Frituursnacks bij de borrel: dubbel genieten

Wie kijkt er tijdens de borrel niet uit naar de schaal frituursnacks die vroeg of laat rondgaat? Een goede bedrijfsborrel kan niet zonder.

Bekijk alle frituursnacks

Tapas: lekkere Spaanse hapjes

Met deze lekkere hapjes geef je  de borrel een Spaans tintje. Deze tapas vallen altijd in de smaak.

Bekijk alle tapas

Gezonde borrel-ideeën

Wil je op de borrel ook hapjes die gezond zijn? Bij Jumbo is er keuze genoeg voor een verantwoord én lekker hapje, zoals fruit of noten.

Bekijk alle gezonde borrelhapjes

Overige onmisbare benodigdheden

Met een hapje en drankje kom je al ver als je de bedrijfsborrel moet organiseren. Maar vergeet deze handige toebehoren niet. En hoe staat het met de voorraad wc-papier?

Bekijk alle benodigdheden

Meer bestellen voor op kantoor?

Maak je bestelling voor op het werk compleet met ons uitgebreide zakelijke assortiment.

Maak een zakelijk account aan >

Ontdek onze handige lijstjes voor borrel-ideeën

Een lijstje is een handige hulp bij het bestellen. Laat je inspireren door onze lijstjes voor de bedrijfsborrel óf maak je eigen lijstje met favoriete producten.

Meer handige lijstjes Bekijk al mijn eigen lijstjes >

Borrel van de zaak

De vrijmibo oftewel de vrijdagmiddagborrel op het werk, is een gezellige manier om de drukke werkweek af te sluiten. Even informeel bijkletsen met collega’s. Of het nu vaste prik is of incidenteel voorkomt, met Jumbo is een borrel organiseren een fluitje van een cent. Als je toch al gebruikmaakt van zakelijk boodschappen bestellen bij Jumbo, dan heb je met een paar klikken extra ook in één keer alles voor de borrel binnen.

We hebben voor de borrel een ruime keuze aan hapjes. Ook voor de vegetarische collega’s. Verder is er genoeg keuze in chips en nootjes, maar ook snacktomaatjes, komkommers en paprika. En gegarandeerd vers!

Wij brengen de kratten tot in de keuken en nemen ze samen met de lege statiegeldflessen weer mee terug. Ook betaal je handig achteraf op rekening. En zoals je vast wel weet: de zakelijke borrel is aftrekbaar. Kies uit het ruime assortiment versnaperingen en (fris) drankjes en jouw bedrijfsborrel is gegarandeerd een doorslaand succes. Proost!

Lees meer over zakelijk bestellen

Een speciaal verzoek?

Heb je speciale wensen of vragen over wat Jumbo voor je kan betekenen? Laat je gegevens achter, dan nemen wij contact met je op.

Neem contact op

Service Jumbo Zakelijk

Zakelijk boodschappen bestellen Klantervaringen Jumbo service Betalen Bezorgen Veelgestelde vragen Zo werkt het 7 Zekerheden

Voor elk type bedrijf

Boodschappen voor bedrijven Boodschappen voor de zorg Boodschappen voor de kinderopvang Boodschappen voor sportkantines

Zakelijk assortiment

Alles voor de bedrijfsborrel Bier inkopen Frisdrank bestellen Fruit op het werk Grootverpakkingen Kerstpakketten Koekjes bestellen Portieverpakking

Nóg meer assortiment

Grootverpakking snoep Lunch op kantoor bestellen Soep bestellen Thee bestellen Wijn bestellen WC papier bestellen Zakelijk assortiment Zakelijk koffie bestellen

16 september 2022 | Auteur: Jumbo
Deze pagina is voor het laatst aangepast op 7 december 2022