Bedrijfsborrel of zakelijke borrel organiseren?

Alles voor de perfecte borrel op het werk

Vier speciale momenten met een bedrijfsborrel

Feest op kantoor of zomaar een bedrijfsborrel organiseren om de week af te sluiten? Met Jumbo heb je alle benodigdheden voor een zakelijke borrel makkelijk, snel en voordelig geregeld. Laat je collega's heerlijk genieten van de lekkerste drankjes en hapjes tijdens de borrel. En goed om te weten: de zakelijke borrel is aftrekbaar!

Pils Alcohol-vrij Speciaalbier Rode wijn Witte wijn Rosé Frisdrank Chips en zoutjes Frituursnacks Tapas Gezond Benodigdheden

Speciaal voor zakelijke klanten

Met een zakelijk account krijg je toegang tot ons speciale Jumbo Zakelijk-assortiment, zoals artikelen in grootverpakking. Wordt de prijs van een product niet getoond? Log dan eerst even in.

Proosten met een pilsje op de zakelijke borrel

Wie lust er een biertje? Bij Jumbo hebben we pils van allerlei merken, in blik of fles. Net wat het meest geliefd is op jullie bedrijfsborrel.

Bekijk alle pils

Alcoholvrije bedrijfsborrel organiseren?

Er moet altijd iemand nog rijden na de zakelijke borrel. Zorg daarom ook voor alcoholvrije drankjes als jij de bedrijfsborrel moet organiseren. Of ga zelfs voor een complete alcoholvrije borrel.

Bekijk alle alcoholvrije bieren

Borrelen met een mooie selectie speciaalbier

Op zoek naar leuke borrel-ideeën? Pak eens flink uit een paar heerlijke speciaalbiertjes op de zakelijke borrel. Er is voor ieder wat wils.

Bekijk al het speciaalbier

De beste borrelwijnen - rood

Zijn er nog wijnliefhebbers bij jullie borrel op het werk? De liefhebbers van rode wijn kunnen hun hart ophalen bij Jumbo. 

Bekijk alle rode wijnen

De beste borrelwijnen - wit

Vergeet de witte wijn niet als jij de borrel moet organiseren. Van een frisse, droge  tot een fruitige, volle: ontdek de lekkerste witte borrelwijnen.

Bekijk alle witte wijnen

De beste borrelwijnen - rosé

Rosé is een relatief jonge wijn en daardoor lekker betaalbaar. Maar bovenal: de ideale gast op de zakelijke borrel. Proost!

Bekijk alle rosé

Frisdrank: lekkere dorstlessers in alle kleuren

Van sinas tot spa rood en van cola light tot ice tea: een glaasje frisdrank tussendoor houdt je scherp tijdens de bedrijfsborrel.

Bekijk alle frisdranken

De lekkerste hapjes voor bij de borrel op het werk

Een kraaklekker chipje of zoutje mag natuurlijk niet ontbreken tijdens de borrel op werk. Het staat zo op tafel en is altijd populair. 

Bekijk alle chips en zoutjes

Frituursnacks bij de borrel: dubbel genieten

Wie kijkt er tijdens de borrel niet uit naar de schaal frituursnacks die vroeg of laat rondgaat? Een goede bedrijfsborrel kan niet zonder.

Bekijk alle frituursnacks

Tapas: lekkere Spaanse hapjes

Met deze lekkere hapjes geef je  de borrel een Spaans tintje. Deze tapas vallen altijd in de smaak.

Bekijk alle tapas

Gezonde borrel-ideeën

Wil je op de borrel ook hapjes die gezond zijn. Bij Jumbo is er keuze genoeg voor een verantwoord én lekker hapje.

Bekijk alle gezonde borrelhapjes

Overige onmisbare benodigdheden

Met een hapje en drankje kom je al ver als je de bedrijfsborrel moet organiseren. Maar vergeet deze handige toebehoren niet. 

Bekijk alle benodigdheden

Bekijk het uitgebreide zakelijk assortiment

Ontdek onze handige lijstjes voor borrel-ideeën

Een lijstje is een handige hulp bij het bestellen. Laat je inspireren door onze lijstjes voor de bedrijfsborrel óf maak je eigen lijstje met favoriete producten.

Meer handige lijstjes Bekijk al mijn eigen lijstjes >

Borrel van de zaak

De vrijmibo oftewel de vrijdagse borrel op het werk, is een gezellige manier om de drukke werkweek af te sluiten. Even informeel bijkletsen met collega’s. Of het nu vaste prik is of incidenteel voorkomt, met Jumbo is een borrel organiseren een fluitje van een cent. 

We hebben voor de borrel een ruime keuze aan hapjes. Ook voor de vegetarische collega’s. Verder is er genoeg keuze in chips en nootjes, maar ook snacktomaatjes, komkommers en paprika. En gegarandeerd vers!

Wij brengen de kratten tot in de keuken en nemen ze samen met de lege statiegeldflessen weer mee terug. Ook betaal je handig achteraf op rekening. En zoals je vast wel weet: de zakelijke borrel is aftrekbaar. Kies uit het ruime assortiment versnaperingen en (fris) drankjes en jouw bedrijfsborrel is gegarandeerd een doorslaand succes. Proost!

Lees meer over zakelijk bestellen

Een speciaal verzoek?

Heb je speciale wensen of vragen over wat Jumbo voor je kan betekenen? Laat je gegevens achter, dan nemen wij contact met je op.

Neem contact op

Zakelijk assortiment

Zakelijk assortiment Grootverpakkingen Alles voor op kantoor Alles voor de zorg Alles voor de kinderopvang Alles voor sportkantines Alles voor de koffiepauze Alles voor de lunch Alles voor de bedrijfsborrel

Service Jumbo Zakelijk

Jumbo Zakelijk Service 7 Zekerheden Betalen Bezorgen Veelgestelde vragen Zo werkt het

Voor elk type bedrijf

Bedrijven & kantoren Zorgorganisaties Kinderopvang Sportkantines