Online koffie bestellen voor op het werk

Zoveel mensen zoveel wensen. Voor koffie naar de groothandel? Niet nodig. Wie kiest voor zakelijk boodschappen bestellen bij Jumbo, kan voor elke wens online koffie bestellen voor op het werk. Van automatenkoffie tot koffiebonen: koffie bestellen kan in alle soorten, maten en smaken. En vergeet de voorverpakte koeken niet. Zo helpen we jou en je collega's de werkdag door. Liever thee bestellen? Dat kan natuurlijk ook.

Snel naar

Bonen en gemalen koffie Koffiepads en capsules Overal genieten van oploskoffie Alles voor bij de koffie Handige lijstjes

Online koffie bestellen

Laat je verrassen door ons ruime assortiment koffie voor op het werk. Je kunt bij ons automatenkoffie bestellen, maar ook filterkoffie en koffiecups en -pads. Maar ook de beste koffiebonen bestellen doe je bij ons. Laat je verrassen door koffie van merken als Douwe Egberts, Nescafé, Starbucks, Senseo, Illy, La Place en natuurlijk Jumbo.

De beste koffiebonen bestellen

Is versgemalen koffie favoriet bij jullie op kantoor? Van Douwe Egberts tot La Place koffie: je kunt bij ons koffiebonen bestellen in allerlei smaken.

Meer koffiebonen

Gemalen koffie bestellen voor op het werk

Online gemalen koffie bestellen voor op kantoor? Of je nu Douwe Egberts koffie wil bestellen of ons eigen merk: hier vind je het.

Meer filterkoffie

Echt goede automatenkoffie bestellen

Lekkere automatenkoffie bestellen? Welk merk je ook kiest: met de juiste instellingen haalt iedereen zijn gewenste kop koffie uit de automaat. 

Koffie groothandel? Niet nodig!

Je kunt voor koffie naar de groothandel, maar waarom niet meteen je koffie bestellen tegelijk met alle andere boodschappen voor op het werk? Bij Jumbo kun je namelijk ook heel voordelig koffie bestellen, in alle soorten en maten. En wist je dat je ook bij ons terecht kunt voor een grootverpakking koffie? Super handig! Dat scheelt je weer een ritje naar de koffie groothandel. 

Koffiepads in klein- en grootverpakking

Met koffiepads heb je supersnel een kopje koffie klaar. Altijd koffie achter de hand? Ga voor koffiepads in grootverpakking. 

Meer koffiepads

Dolce gusto capsules

Zet in een handomdraai een lekkere kop koffie op het werk. Voor elk kopje kun je weer een andere smaak koffie bestellen.

Meer koffiecapsules

Een perfecte kop met Nespresso cups

Online koffie bestellen? Koffie cups zijn in allerlei merken en smaken verkrijgbaar. Ideaal voor een snelle kop koffie op het werk.

Meer koffiecups

Overal genieten van oploskoffie

Handig voor onderweg of als je ergens werkt waar géén koffie-automaat aanwezig is. Het enige dat je nodig hebt, is heet water.

Meer oploskoffie

Koffiekoekjes bestellen

Geen koffiecorner zonder koffiekoekjes! Hiermee maak je van het koffiemoment een écht genietmoment. Wat gaan jullie bij de koffie bestellen?

Meer koffiekoekjes

Koffiemelk voor bij de koffie op kantoor

Ook handig voor in de koffiecorner: melkcupjes, een pak koffiemelk of creamer. Alles voor degenen die extra romige koffie willen.

Meer koffiemelk

Voor in de koffiecorner: suiker en zoetjes

Zoet smaakt goed! Bij Jumbo bestel je alles voor degenen die hun koffie liever iets zoeter drinken. Onmisbaar in iedere koffiecorner.

Meer suiker

Meer bestellen voor op kantoor?

Maak je bestelling voor op het werk compleet met ons uitgebreide zakelijke assortiment.

Maak een zakelijk account aan >

Online koffie bestellen met onze handige lijstjes

Of je nu gemalen koffie of koffiebonen wilt bestellen, of andere benodigdheden voor de koffiecorner: met onze lijstjes mis je geen één product!

Meer handige lijstjes Bekijk al mijn eigen lijstjes >

Koffie voor op het werk bestellen

Je werkdag starten met een goede kop koffie lijkt een vanzelfsprekendheid. Hoe lekkerder de koffie, hoe productiever en tevredener de medewerkers. Maar hoe meer mensen, hoe meer smaken... Waar de ene zweert bij koffiebonen, wil de ander liever automatenkoffie bestellen. Maar ook al het overige dat nodig is in de koffiecorner, kun je bij Jumbo zakelijk bestellen. Van houdbare melk voor de cappuccino tot koffiebekertjes en suiker. Verder hebben we een ruim assortiment koffiekoekjes en gebak. Ook per stuk verpakte koeken. En natuurlijk ook thee, voor de liefhebbers.

Kortom: bij Jumbo vind je alles voor in de koffiecorner op je werk. Zakelijke koffie voor op het werk bestellen, doe je makkelijk, snel en tegen de laagste prijs met een zakelijk Jumbo-account. Speciaal voor zakelijke klanten hebben we ook grootverpakkingen die extra aantrekkelijk geprijsd zijn. Log in en bekijk het uitgebreid zakelijk assortiment. Wij helpen je graag bij het vinden van de juiste koffie voor op het werk. En natuurlijk kunnen theeliefhebbers ook bij ons terecht.

Lees meer over zakelijk bestellen

Service Jumbo Zakelijk

Zakelijk boodschappen bestellen Klantervaringen Jumbo service Betalen Bezorgen Veelgestelde vragen Zo werkt het 7 Zekerheden

Voor elk type bedrijf

Boodschappen voor bedrijven Boodschappen voor de zorg Boodschappen voor de kinderopvang Boodschappen voor sportkantines

Zakelijk assortiment

Alles voor de bedrijfsborrel Bier inkopen Frisdrank bestellen Fruit op het werk Grootverpakkingen Kerstpakketten Koekjes bestellen Portieverpakking

Nóg meer assortiment

Grootverpakking snoep Lunch op kantoor bestellen Soep bestellen Thee bestellen Wijn bestellen WC papier bestellen Zakelijk assortiment Zakelijk koffie bestellen

16 september 2022 | Auteur: Jumbo
Deze pagina is voor het laatst aangepast op 7 december 2022